Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

133. Υπηρετώντας τον straight άντρα...



Τον τελευταίο καιρό, για κάποιο λόγο δεν με ικανοποιούσαν τα βίντεο στα διάφορα porno site. Ένιωθα ένα διαρκές deja vu και ο οργασμός που είχα με αυτά τα βίντεο, ήταν στην καλύτερη, μέτριας απόδοσης. Ένα αυγουστιάτικο βράδυ, θυμήθηκα πως στην εφηβεία μου, με συνδέσεις pstn ή στην καλύτερη isdn, το να δεις βίντεο σε ιστοσελίδα, ήταν ανήκουστο. Αλλά και να κατεβάσεις torrent, δεν ήταν εύκολη διαδικασία με 8 kb/s . Να πάω σε περίπτερο να πάρω gay περιοδικό ή τσόντα, ήταν ένα βήμα που δεν θα τολμούσα για αρκετό καιρό να κάνω. Πριν λοιπόν τις γρήγορες ταχύτητες και τα άπειρα πορνο-site που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια, ο μόνος τρόπος να φαντασιωθείς και να εκτονώσεις τις ορμές σου ήταν είτε φωτογραφίες είτε erotic/slash fiction.




Και καθώς εγώ εκτός από gay είμαι και φυτό, προτιμούσα να διαβάζω ερωτικές πορνο-ιστορίες συχνά ανάμεσα σε χαρακτήρες από ταινίες ή σειρές. Πόσες φορές είχε σμίξει ο Aragorn με τον Legolas ή ο Leo με τον Cole, ούτε εγώ θυμάμαι. Παραδόξως, πολλές φορές οι ιστορίες αυτές έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα για μια περίοδο να έχω εκτυπώσει διάφορες τέτοιες ιστορίες και να της κρατάω φυλαγμένες στο συρτάρι μου.

Γυρνάμε πίσω στον Αύγουστο του 15 λοιπόν, με εμένα να μην ικανοποιούμαι πλέον από τα βίντεο και να ψάχνω για εναλλακτικές. Σκέφτηκα λοιπόν να ψάξω για κάποια σεξο-ιστορία με την ελπίδα πως θα κάνει τη δουλειά.

Να μην τα πολυλογώ γιατί είναι και βράδυ και θέλω να πάω για ύπνο, έφτασα σε μια γνωστή ιστοσελίδα που φιλοξενεί άπειρες σεξο-ιστορίες. Όχι απλές ερωτικές ιστορίες όμως. Ιστορίες κάθε διαστροφής και χωρίς κανένα ηθικό περιορισμό. Αγνοοώντας τις πιο παράνομες από αυτές, στράφηκα σε μια κατηγορία με τίτλο "Authoritarian" . Η κατηγορία αυτή αφορούσε ιστορίες σαδομαζοχισμού και απολυταρχισμού. Διαβάζοντας μερικές από αυτές, διαπίστωσα ότι αρκετές μοιράζονταν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία και κανόνες.

Ο αφέντης συνήθως είναι ένας στρέητ άντρας ή νεαρός έφηβος, με τέλειο (φυσικά) κορμί και όμορφο πρόσωπο που όταν θέλει να εκτονώσει τις καύλες του, αντί να κυνηγήσει γυναίκες ή έφηβα κορίτσια που συχνά αρνούνται να του κάνουν όλα τα χατίρια, προτιμάει να υποτάσσει την κοντινότερη αδερφή/πούστη/λούγκρα που βρίσκεται στο κοντινό του περιβάλλον είτε χώρος σχολείου είτε χώρος εργασίας.

Συνήθως στις ιστορίες αυτές, ο αφέντης/straight άντρας επιβάλλει με το έτσι θέλω τη παρουσία του στον ανυποψίαστο και συχνά κακομοίρη gay άντρα, ο οποίος μην μπορώντας να αντισταθεί στη θέα μιας καλοσχηματισμένης πούτσας/ψωλής, υποτάσσεται στον αφέντη-γαμιά του. Και όχι μόνο σεξουαλικά. Μαζί με κάθε πιθανή τρύπα που διαθέτει το σώμα του, παραδίδει και το σπίτι του, τα χρήματα του, την ελευθερία του, την (όποια) κοινωνική ζωή του και από κείνη τη στιγμή και έπειτα, ζει και αναπνέει για να υπηρετεί τον Άντρα του.

Πολλές φορές ο Άντρας ούτε καν γαμάει πρωκτικά τον δούλο του. Συνήθως ο δούλος νιώθει τυχερός αν του επιτρέψει ο Άντρας να του γλείψει τα πόδια, την πούτσα, τον κώλο, να καταπιεί τα χύσια του ή ακόμη ακόμη και να πιει τα ούρα του.  Ζει και αναπνέει για τον Άντρα που έχει εισβάλλει στη ζωή του.

Πολλές φορές, στην αρχή της ιστορίας, συγγραφείς τόνιζαν πως η ιστορία αποτελεί αποκύημα της φαντασίας τους, όμως συχνά παρότρυναν όποιον  Άντρα-Αφέντη-Γαμιά διαβάσει την ιστορία και ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει μαζί τους με κάποιο mail.

Ψάχνοντας να δω αν αυτό είναι μια τακτική που συνηθίζεται, ανακάλυψα διάφορα blogs ειδικά στο tumblr (το Blogger έχει πεθάνει?) τα οποία ασπάζονται μια συγκεκριμένη φιλοσοφία - θρησκεία. Η φιλοσοφία τους σε γενικές γραμμές έχει ως εξής :


  1. Οι στρέητ Άντρες είναι ανώτεροι από τους gay. Οι gay συχνά δεν θα έπρεπε να θεωρούνται καν ;άνθρωποι. 
  2. Στόχος ενός straight Άντρα πρέπει να είναι να περνάει καλά, και να διατηρεί την φυσική κυριαρχία που επιβάλλει το φύλο και ο ρόλος του. 
  3. Η απόλυτη ευτυχία ενός gay άντρα είναι να βρει ένα straight Ανδρα για να τον υπηρετεί. Η ζωή του δεν έχει κανένα άλλο νόημα και μόνο μέσω της υποδούλωσης στα Alpha Αρσενικά, μπορεί να νιώσει ήρεμος και πλήρης. 
  4. Ο gay άντρας για να έχει το προνόμιο να υπηρετεί ένα Alpha Αρσενικό, πρέπει να του παραδώσει κάθε εξουσία καθώς και να τον πληρώνει ώστε το Alpha Αρσενικό να μπορεί να κάνει ανενόχλητος τη ζωή του. 
Νομίζω πιάσατε το νόημα.....(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια: