Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Καυλα ειναι θα περασει.....


Καλοκαιρακι....Πολλοι απο σας εχουν ηδη παει διακοπες ενω αλλοι τωρα ετοιμαζουν τις βαλιτσες τους.Αναμφισβητητα αρκετοι απο σας εχουν στο μυαλο τους τι ερωτικη περιπετεια μπορει να τους προκυψει στις διακοπες...
Εγω πηγα φετος διακοπες στην Κρητη.Περασα ομολογουμενως πολυ ωραια.Εμεινα και 2 νυχτες σε ενα μικρο παραθαλασσιο χωριο στο οποιο περασα εξαιρετικα διοτι ηταν αρκετα ησυχο αλλα συνδυασμενο με αρκετο κοσμο.Τελος παντων ,διπλα μας ακριβως εμεναν 4 αθηναιοι οι οποιοι ερχονται καθε χρονο για 1 ολοκληρο μηνα.Απο τη 1η στιγμη που τους ειδα μου αρεσαν παρα πολυ και οι 4.Γυρω στα 30 ,καλογυμνασμενοι και γενικα του γουστου μου.Με ενα και μοναδικο ελαττωμα:ειναι στρεητ!
Το καταλαβα απο τη 1η στιγμη ,διοτι δεν εχασα την ευκαιρια να τους γνωρισω..Το ζητημα ειναι οτι για τις επομενες 2 νυχτες ειχα κολλησει μαζι τους και κυριολεκτικα ηθελα να κανω απλο σεξ,χωρις δεσμο αισθηματα κτλ κτλ.Και ετσι καπως αρχισα να σκεφτομαι για τις εξαψεις που μας πιανουν καποιες στιγμες στη ζωη μας.Και ενταξει οταν ειμαστε ελευθεροι τα πραγματα ειναι φαινομενικα απλα .Για αυτους που εχουν δεσμο ομως ,εκει ειναι πιο περιπλοκα.
Βεβαιως υπαρχουν οι γνωστοι κινδυνοι για το σεξ της μιας βραδιας..Εννοω το να μην κολλησουμε τα γνωστα αφροδισια νοσηματα.Κατι ομως το οποιο μπορει να αποφευχθει με τη χρηση προφυλακτικου.Αν δν εχετε πανω σας προφυλακτικα ,τοτε καλο ειναι να επιστρατευσετε οποια δυναμη σας εχει απομεινει και να μην κανετε σεξ γιατι μπορει να το μετανιωνετε για μια ζωη .Εκτος ομως απο τους πρακτικους κινδυνους υπαρχουν και καποιο βαθυτεροι κινδυνοι που δεν εχουν σχεση με αφροδισια νοσηματα...
Αυτο που ισχυει για ολους ειναι ο κινδυνος του να δεθεις συναισθηματικα με το potential one night stand σου.Και αυτο ιδιαιτερα αν ειναι πολυ καλο το σεξ.Συνηθως στις διακοπες μας ειμαστε χαλαροι ,και ετσι καταφερνουμε να βγαλουμε το καλυτερο εαυτο μας.Ετσι δεν ειναι καθολου περιεργο να μας ερωτευτουν ή να τους ερωτευτουμε.Αφηστε που το καλοκαιρι οι περισσοτεροι φροντιζουν να εχουν γυμνασμενους κοιλιακους και καινουργια καρνταρομπα.
Για αυτους που εχουν και σχεση τα πραγματα δυσκολευουν ακομη πιο πολυ.Τι γινεται οταν αγαπας τον συντροφο σου ,αλλα τη στιγμη της πιο μεγαλης εξαψης αυτος/η λειπει και εσυ δεν ξερεις τι να κανεις?Και ενω τον αγαπας δεν μπορεις να πεις οχι στον πειρασμο που σε φλερταρει 2 μετρα πιο διπλα?Δεν ξερω την απαντηση.Αυτο εξαρταται απο την ηθικη του καθενος.Απλα το μονο που πρεπει να αναλογιστουμε σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αν αξιζει τον κοπο να πεταξουμε στα σκουπιδια μια σχεση.Εκτος και αν δεν νιωσουμε καθολου τυψεις ,οποτε ειναι σχετικα ευκολο να μην αναφερθει ποτε μια τετοια παρασπονδια.
Εν κατακλειδι ,τα one night stands μπορουν να ομορφυνουν κατα πολυ τις διακοπες μας και οχι μονο ,αλλα μπορουν να καταστρεψουν και πραγματα που χτιζουμε με κοπο τοσο καιρο.Αλλωστε ,οι καυλες ερχονται και παρερχονται,οι διακοπες το ιδιο.Μια σχεση ομως μπορει να μας συντροφευει για παντα....

10 σχόλια:

Ναυτίλος είπε...

Ούτε διακοπές θα πάω (ούτε κι έχω πάει ποτέ στην ζωή μου για να ξέρω πως είναι), ούτε και τί ερωτική περιπέτεια θα μου προκύψει με απασχολεί (η κατάρα του νά ’σαι fatty και ugly).

Τουλάχιστον εσύ πέρασες καλά. Αλλά με straight βρε παιδί μου; Τί σέξ ήλπιζες απ’ αυτούς;

:-/

Hfaistiwnas είπε...

χμμμ
Καλημέρα!!! Γιατί να χαλάσεις τη σχέση σου; Σίγουρα παίζει ρόλο τι άνθρωπος είσαι.. αν είναι στο πετσί σου οκ, αν δεν είναι δεν θα σου περάσει απο το μυαλό... ή θα περάσει και θα φύγει..
:)
@ναυτίλε, μην ακούω τέτοια (τα της παρενθέσεως λέω)!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

Elementstv είπε...

Ναυτιλε:Πιστεψε με εχει γινει και με straight αλλα δεν αξιζει τον κοπο τελικα.Το γεγονος οτι εισαι fatty και ugly αληθεια πως το διαχειριστικες στη ζωη σου?
Hfaistiwnas:Γεια σου ,κοιτα,καποιες φορες νομιζω πως ολοι μας θα κοιταξουμε και κατι περα απο τον συντροφο μας,ή τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω..

Hfaistiwnas είπε...

Όλοι θα κοιτάξουμε.. αλλά δεν θα κάνουμε όλοι...

Voltsek είπε...

Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την ηθική του καθενός. Είναι γλυκόο το κέρατο για μερικούς...

Ναυτίλος είπε...

elementsTV:

«Το γεγονός ότι είσαι fatty και ugly, αλήθεια πως το διαχειρίστηκες στη ζωή σου;»

Με αυτολύπηση, αυτοκαταστροφικότητα και αυτομελέτη. Σ’ εκλιπαρώ να μη μου μοιάσεις. Αν και βέβαια τα τελευταία χρόνια κάνω θεαματικές προόδους τόσο στην απόλυα βάρους, όσο και στην αναζήτηση του αληθινού μου εαυτού. Τα τραύματα βέβαια 20 ετών συνεχούς χλευασμού, σωματικής και ψυχικής κακοποίησης από την κοινωνία, θ’ αργήσουν πάρα πολύ να επουλωθούν.

;-)

ΣΑΥΡΑ είπε...

αλλο βεβαια σχεση και αλλο κατασχεση

Κώστας είπε...

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν τους εκφράζει το 1night stand, γιατί δεν μπορούν να δουν το σεξ αποκομένο από συναισθήματα.

Τομ Σόγιερ είπε...

Aχ...Ο Κώστας με κάλυψε.
Μου αρέσουν οι προβληματισμοί σου, πάντως...

ProFyLaKtiKo είπε...

καταρχάς, θεωρώ αυτονόητη τη χρήση προφυλακτικού. και δηλώνω σοκαρισμένος καθώς καθημερινά ακούω για περιπτώσεις ανθρώπων που δε χρησιμοποιούν. είτε είναι 1-night ειτε 2-night...

όσον αφορά για αυτό που λες, ότι τους ερωτεύτηκες αμέσως, εγώ το παθαίνω συνέχεια :) στο δρόμο, στο μετρό, στη δουλειά... τι να υποθέσω;

σε κάθε περίπτωση πάντως, πιστεύω πως το να μας "κάτσει κάτι καλό" στις διακοπές είναι και θέμα τύχης αλλά και θέμα του να ενεργοποιηθούμε και εμείς :)