Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Απαγορευμενος καρπος.....


Πως είστε?Ξερω γραφω μονο 2-3 ποστ το μηνα αλλα δεν γινεται αλλιως διοτι τρεχω συνεχεια(ή βαριεμαι).Το θεμα που με απασχολει τις τελευταιες 2 νυχτες ειναι η γοητεια που ασκει πανω μας το καθε τι απαγορευμενο.Απο αυτους που κανουν ατασθαλιες στη διαιτα τους,σε αυτους που διαπραττουν εγκληματα και τελος σε αυτους που τους ελκυει ερωτικα το απαγορευμενο....

Εξηγουμαι.....Οι μεχρι τωρα εμπειριες μου ηταν παντα με ατομα τα οποια κρυβοταν απο την κοινωνια ,και κατ'επεκτασιν κρυβομασταν και οταν ειμασταν μαζι.Και ενω απο τη μια ηθελα και θελω μια σταθερη και υγιειης σχεση,με ιντριγκαρε παντα το απαγορευμενο και το γεγονος οτι επρεπε να κρυβομαι.

Ειναι συχνο φαινομενο να μας ελκυει το απαγορευμενο αλλα παντα αυτο ερχεται με το τιμημα του.Οπως η Ευα ετσι και εμεις καλουμαστε να πληρωσουμε το τιμημα της επιλογης μας και της τολμης μας.Αλλα το θεμα δεν βρισκεται στο αν μπορουμε να αντεξουμε το τιμημα ,αλλα τι ειναι αυτο που μας ωθει σε τετοιου ειδους σχεσης σαν την πεταλουδα στην φλογα ???

Παραδοξως μια σχεση που φαινεται καταδικασμενη απο την αρχη εχει και τα θετικα της.Την απολαμβανουμε χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις ,χωρις να χρειαζεται να επενδυουμε σε αυτην και γενικως μας αφηνει ελευθερους να απολαυσουμε κατι για το οποιο μετα δεν θα χρειαστει να λογοδοτησουμε πουθενα διοτι θα εχουμε φροντισει κανεις να μην μαθει την υπαρξη του.

Καλα ολα αυτα αλλα βεβαια μετα απο ενα σεβαστο χρονικο διαστημα η γοητεια του απαγορευμενου και του λαθραιου αρχιζει να φθινει και οι συνεπειες γινονται ολο και πιο ορατες.Το θεμα ειναι να μπορουμε να μαθαινουμε μεσα απο τετοιες εμπειριες και να προσπαθουμε να βελτιωνομαστε σαν ανθρωποι .Ετσι το απαγορευμενο ειναι καλο αλλα σε μικρες δοσεις και μονο οταν αυτο μπορει να εχει συνεπειες για μας και για κανενα αλλο γιατι τοτε τα πραγματα αλλαζουν.Δεν λεω καλο το μηλο αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα φρουτα!!!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

αααα δεν έχεις καθόλου άδικο! Το απαγορευμένο τραβάει σαν μαγνήτης! Έχω σκεφτεί ότι αν η ομοφυλοφιλία δεν ήταν τόσο |απαγορευμένη" δεν θα είχε και κάποιες γλυκές πτυχές τις. Αυτό το "τρέξε Λόλα τρέξε¨..... είναι που ανεβάζει την αδρεναλίνη! λολ!
Όλα μέσα στο μυαλό είναι όμως....
Καλημέρα elementstv!!!

tovenito είπε...

νομίζω ότι όλα είναι μες στο μυαλό μας αφενός, και αφετέρου παίζει ρόλο και η στιγμή και οι ανάγκες που έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, τις οποίες έρχεται να καλύψει η έλξη προς κάτι το απαγορευμένο.

Είδωλο είπε...

Η αδρεναλινη ειναι χειροτερη και απο ναρκωτικο
ο φοβος του να σε πιασουν τουστεστιν του απαγορευμενου κανει τον οργανισμο σου να εκκρινει την ουσια η οποια ειναι ικανη να σε θολωσει και να φτασεις τα ορια του εαυτου σου

Ειναι το απαγορευμενο? Η εξερευνηση των οριων σου?

Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω εγω, αλλα αυτο δεν γινεται να αλλαξει γιατι ειναι ανθρωπινη χημεια

Ανώνυμος είπε...

έλξη , ανάγκη ή πειρασμός ;
το ζούμε.
(μη)-εγκεφαλικό ζήτημα ;
υπάρχει.
για άλλους απαγορευμένο.
για άλλους φυσιολογικό.

εμεις αποφασίζουμε.