Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Gay χρωμα στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ....






Ε ναι λοιπον το τολμησαμε και αυτο.
Η Sparrow και εγω βαλαμε αφισες για το pride στο ΕΜΠ.Εχουμε κολλησει και αλλες αλλα αυτες ειναι ενα δειγμα.Νιωσαμε περηφανοι για το εαυτο μας.Αλλα εδω προεκυψε κατι το αστειο.
Την επομενη μερα που πηγαμε στη σχολη μας σχεδον απογοητευτηκαμε που ειχαν παραμεινει στη θεση τους και κανεις δεν τις ειχε σκισει....
Θα αναρωτιεστε γιατι?Ε μα γιατι εχουμε συνηθισει στο να προσεχουν καθε τι που δηλωνει γκει και οταν αυτο δεν γινεται αντι να χαρουμε απογοητευομαστε.Ειναι οντως πολυ περιεργο.
Και ο κολλητος μου που ειναι emo μου ειχε πει οτι οταν θα μπει καπου που κανεις δεν θα τον προσεξει τον ενοχλει.Αυτα για σημερα ......

Next:"Διαμαρτυρια για συμφωνο συμβιωσης...."

10 σχόλια:

Ναυτίλος είπε...

Πραγματικά. Είναι τραγικό να λες στον άλλον πως είσαι πούστης και γουστάρεις πούτσες και τρελά γαμήσια, κι αυτός, αντί να αρχίζει να τσιρίζει και να γροθοκοπάει σε ρωτάει την γνώμη σου για το Χ.Α.Α. Εκεί τρελαίνεσαι!

Καλή η κίνησή σας πάντως. Μπράβο!!

:-)

revqueer είπε...

μπράβο σας ρε παιδιά....

;-)

Hfaistiwnas είπε...

λολ σωστό! Δεν μου το λέγατε νωρίτερα να βάλω κάποιον να τις σκίσει! Ίσως σημαίνει ότι πλέον δεν είναι τόσο εξωπραγματικό! :) Μπράβο παιδιά!!!

APSOY είπε...

χαχαχαχαχαχα...
Σκίστες εσύ όταν κανείς δε βλέπει και μετά κάνε σκηνή ουρλιάζοντας "ΡΑΤΣΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ" για να δώσουν όλοι την απαραίτητη σημασία.


Πάντως μπράβο σας :)))

Keen On Boys είπε...

Μπορεί να μη τις αγγίζουν επειδή ίσως πιστεύουν οτι η ομοφυλοφιλία "κολλάει" :P

Ανώνυμος είπε...

xaxa wraio auto!an to eleges pws thes na tis skisoume mh nomizeis olo kai kapoioi tha to ekanan..tespa polu kali kinisi!mou arese pou to tolmisate..mprabo sas!

tovenito είπε...

στην πρώτη φωτογραφία που ακριβώς το κολλήσατε;

Ανώνυμος είπε...

Τα συνχαρητηρια μου και σε σενα και στην mis.
Μπραβο ετσι στον αγωνα!!

Equilibrium είπε...

Ε ναι λοιπόν! θα σε προσλάβω για αφισοκολλητή στο MET.tv να προωθείς τα πιπίνια μας!...

Σοβαρά τώρα, μπράβο που τολμήσατε κάτι τέτοιο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠ είναι αυτό όλα σχεδόν περνάνε πλέον, ακόμη και στους mucho ηλεκτρολόγους, και μετά σου λε΄νε περί ρατσισμού, τσ τσ τσ. Όλοι μας αγαπάνε βρε. Πάντως είναι γεγονός ότι το ΕΜΠ είναι χώρος που το alternative περνάει. Για δοκίμασε το ίδιο στη θεολογική σχολή να δούμε.