Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Gay Γνωριμίες


Γεια σας και παλι!!!!


Αυτο το ποστ δεν εχει τοσο σκοπο να αναλυσει τις gay γνωριμιες αλλα ποιο πολυ να ρωτησει εσας για αυτες μιας και εγω δεν εχω τοσο μεγαλη εμπειρια πανω στο θεμα.Απο οτι εχω παρατηρησει βεβαια(διορθωστε με αν κανω λαθος) μεγαλη μεριδα των ομοφυλοφιλων ψαχνει και βρισκει ερωτικο ταιρι μεσα απο το ιντερνετ.Ισως γιατι εισαι σιγουρος οτι ο αλλος ειναι γκει,ισως γιατι εχει καποιο σασπενς ,δεν ξερω,αυτο που ξερω ειναι οτι πολλοι βασιζονται σε αυτο το μεσο για ευρεση συντροφου.Αν και λατρευω το ιντερνετ η αληθεια ειναι οτι με ξενερωνει λιγο η αναζητηση συντροφου μεσω αυτου.Το θεωρω λιγο απροσωπο και ελαχιστα ρομαντικο.Να τονισω οτι δεν το ε χω δοκιμασει απλα μου φαινεται ετσι.


Και αυτο βασικα που αναρωτιεμαι ειναι αν ειναι ευκολο για εναν γκει να βρει τον ερωτα οπουδηποτε και οχι μεσω ενος ρουτερ?Δηλαδη σας εχει τυχει ποτε να κανετε σχεση με καποιον που δεν γνωρισατε μεσω ιντερνετ αλλα τον γνωρισατε μεσω δουλειας ή μεσω κοινων γνωστων κτλ κτλ.Απλα μου φαινεται πιο ρομαντικο να γνωριζεις καποιον πρωτα απο κοντα και να τον κατακτας ή να σε κατακτά αμεσα χωρις την παρεναιση του διαδικτυου.


Τελος στα gay bar γινεται φλερτ?Η μονο προτασεις για σεξ πεφτουν (οχι οτι ειναι κακο αυτο).Απλα ρωταω αν και εχω παει μονο σε lesbian bar που ηταν ομως και αντρες δεν φλερταρανε .Το υφος τους ηταν λιγο "αριστοκρατικο" να το πω ,ψωνέ θα το πω.Θα ηθελα πολυ οποιοι γνωριζουν να μου απαντησουν που βρισκουν ερωτικους συντροφους και οχι μονο γιατι θα ηθελα πολυ να μαθω αν υπαρχουν καπου αλλου εκτος απο το ιντερνετ.Ακομη και απο το ιντερνετ ομως θα ηθελα να μαθω ποσες προσπαθειες στεφονται με επιτυχια και ποσες οχι.Φιλακια πολλα και περιμενω την πειρας σας!

Next:"Γεράζουν ποτέ οι γκέι άντρες?"

18 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Αυτό το θέμα σηκώνει άπειρες αναλύσεις! χεχε Πάντως εγώ είμαι κατά του ίντερνετ. Οχι ότι δεν έχω γνωρίσει άτομα έτσι, αλλά δεν έχω κανει και αυτες τις μετρημένες φορες κατι. Τώρα πια απέχω από όλο αυτό. Ισως γιατί χρόνια τωρα βρισκόμουν σε σχέση και πάλι ζω μια δεύτερη (αν μπορώ να την ορίσω ως σχέση, γιατί ακόμα δεν είναι). Και όλα αυτά "στο δρόμο". Δηλαδή γνωριμίες από φίλους και παρέες. Ετσι δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί χεχε. Καλό μήνα τρελε ;-)

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου θυγεις ενα μεγαλο και καλο θεμα.
Αληθεια,εχω εμπειρια οσων αφορα τα chat αν φανταστεις οτι μπαινω απο τα 18 μου.
Σ'ολο αυτο το διαστημα αναρωτηθηκα γιατι το κανω αυτο και οχι μονο για μενα.
Σκευτομουν τι μου λειπει λοιπον..η ελλειψη χρονου;
Μιλαω με αγνωστους μεσα σε ενα chat γιατί;δεν εχω χρόνο να μιλησουμε με γνωστους;
Η για την ανωνυμια μου;Κρυβω το προσωπο μου πισω απο μια οθονη και ειτε βγαζω εναν αλλο εαυτο μου η την αληθεια,η κανω παρεες που στην real life μου που θα ντρεπομουν ή και φοβομουν κιολας.
Αληθεια δεν ξερω τι ακριβως σιγουρα προσωπικα μπηκα στην αρχη για πλακα να χαζεψω λιγο και κολλησα εκει.Εκανα παρεες με διαφορα άτομα,γνωρισα αξιολογα ατομα και απο κοντα,ειπαμε προσωπικα μας μοιραστηκαμε μυστικα μας,γελασαμε και καμια φορα κλαψαμε κιολας,εκανα και εχθρες με καποιους αλλους μα αυτο που πιστευω τελικα ειναι οτι εκει μεσα ειναι ενας μικροκοσμος.
Ειδα ατομα συμπεριλαμβανοντας και εμενα μεσα ετσι να κανουν σχεσεις και να καταφερνουν να τις κρατησουν ζωντανες και στην real ζωη τους,να κνουν εχθρες,εχασα e-φιλους που ειπαν οτι δεν θελουν να ξαναμπουν σε chat γιατι καποιοι τους πληγωσαν και τους στενοχωρησαν και αυτο με στενοχωρησε πιο πολω απο ολα,ειδα ατομα που εκαναν τα παντα για να παρουν την εξουσια σε ενα chat(να γίνουν operator π.χ.),συναντησα ομως και ατομα αρρωστα (καταλαβαινεις τι εννοώ).
Σιγουρα μην φανταστεις οτι κλεινω 24 ωρα στο chat ετσι γιατι μπαινω καθαρα πλεον να μιλησωμε τα φιλαρακια μου που εχουμε χαθει λογω δουλειων κ οταν μπορουμε βρισκομαστε.
Πιστευω ομως οτι αν υπαρχει καποιος ανθρωπος που να καθεται και να παιρναει ολη την ωρα του στις οθονες,στην ουσια δεν ξερει τι θα πει ζωη και δεν εχει ζησει την ζωη.Βεβαια απ'τη μια πλευρα ενημερωνεσαι.
Ο καθένας με τον δικο του τροπο παντα.
Απ την αλλη οσων αφορα γενικα τα club σιγουρα μπορεις να γνωρισεις κοσμο γενικοτερα μα υπαρχει και εδω ρισκο.
Γιατι και εκει μπορεις να βλεπεις τετ-α-τετ των αλλων μα δεν ξερεις τι ατομο ειναι και πως συμπεριφερεται αν και αυτο ισχυει παντου στην ζωη μας πλεον αλλα απλα το ζουμε!!
Σιγουρα σε πλησιαζει καποιος για πεταιτερω η τον κερνας η σε κερναει κτλ και αναλογως και τον τροπο του καθενα και κατα ποσο εσυ ο ιδιος εισαι διαθεσιμος για να δειξεις πραγματα.
Αυτα τεο μου ελπιζω να σε καλυψα καπως!

tovenito είπε...

σε αυτό το θέμα δεν έχω να πω πολλά πράγματα λόγω έλλειψης εμπειρίας. σε θεωρητικό επίπεδο η άποψη του mad φαίνεται ορθή

Hfaistiwnas είπε...

Τι να σου πω τώρα... απο εδώ που ήμουν μόνο το τσατ είχα ως λύση. Γνώρισα πολλά "είδη" ατόμων. Με πολλούς μιλάω ακόμη. Έχω όμως σταματήσει εδώ και καιρό να ψάχνω κάτι.. εδώ που είμαι είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχω κάνει σχέση και μέσω φλέρτ (μία και μόνο φορά και ακόμη δεν ξέρω που βρήκα το θάρρος τεσπα) αλλά και μέσω νετ. Απρόσωπο το νετ αλλά έχει λύσει πολλών τα χέρια ακόμη και σε επίπεδο ερωτικό. Δεν το συνιστώ για μέσο εύρεσης συντρόφου αλλά όταν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς;;; Ίσως τα σχετικά μπάρ είναι ένα καλό (που λέει ο λόγος) μέρος για να ξεκινήσει κάτι.. Είναι μεγάλο θέμα πάντως...

Hfaistiwnas είπε...

ΑΑΑΑ ξέχασα! Καλό μήνα!!!!

Elementstv είπε...

@Mad:Συμφωνω μαζι σου ειναι πολυ πιο ρομαντικο να κανεις κατι μεσα απο φλερτ παρα απο ιντερνετ.Αλλα ετσι πως οδευει η εποχη μας ειναι δυσκολα τα πραγματα!
@celine:Σελινακι εμπιστευομαι την αποψη σου γιατι εχεις παραπανω εμπειρια στο θεμα αλλα απο την αλλα με τρομαζει η ιδεα του οτι θα παω στο μπαρ να ψωνισω κατι....
@tovene592:Και εγω συμφωνω μαζι σου που συμφωνεις με το mad lol!
@Ηφαιστιωνα:Σιγουρα οταν δεν εχεις επιλογη το ιντερνετ εινια μια καλη λυση.Αλλα μηπως πρεπει να βρισκουμε πιο συχνα το θαρρος να φλερταρουμε?Και αν φαμε τα μουτρα μας δεν εγινε και τιποτα....
Καλο μηνα σε ολους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έκανες την ερώτηση των τριών εκατομμυρίων. Κι εγώ είμαι της δική σου άοπψης, ότι υπάρχουν πιο ρομαντικοί τρόποι. Τελικά όμως δεν είναι ο τρόπος της γνωριμίας που μετράει, αλλά το άτομο. Γνώρισα με τους πιο ρομαντικύς τρόπους άτομα, σκηνές από ταινία τις είπαν κάτι φίλοι. Τελικά όμως υπάρχει μία μεγάλη παγίδα. Η ρομαντική εκείνη φάση ήταν το καλύτερο σε εκείνες τις σχέσεις, όπου σε έκαναν να ξεχάσεις όλα τα άλλα (για ένα διάστημμα βέβαια). Και ξαφνικά ήταν το internet που μου χάρησε την πιο σημαντική σχέση της μέχρι τώρα ζωής μου, από την οποί ακόμη δε θέλω να φύγω...
Δεν είναι η γνωριμία είναι το άτομο, και αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί. Γνωρισέ το σε όποιο χώρο θες, απλά να το βρεις και να το κρατήσεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες.
Καλό μήνα

Elementstv είπε...

@ifyouaskme:Σε ευχαριστω πολυ για την εμπειρια σου και ευχομαι να εισαι ευτυχισμενος στη σχεση σου.Παντα ξεχνω οτι δεν πρεπει να γενικευουμε τη ζωη.Μπορει ολοι να περναμε μεσα απο τις ιδιες γενικες φασεις στις ζωες μας αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να γενικευουμε.Πχ. και απο το ιντερνετ μπορεις να βρεις μια καλη σχεση οπως και μεσα απο απλη γνωριμια.Το θεμα ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα να το αναγνωρισεις .Φιλια!

g for george είπε...

Βασικά έχουν συμβεί και τα δύο. Και σχέση μέσω ίντερνετ και μέσω κοινών γνωστών.

Ποιο απ'τα δύο με έκανε να νοιώσω καλύτερα και ομορφότερα;

Νομίζω πως η απάντηση είναι αυτονόητη.

revqueer είπε...

Εγώ εκτός ίντερνετ έκανα σχέση και... σκατούλες! Η πιο ολοκληρωμένη και σωστή απάντηση είναι του ifyouaskme κατά την άποψή μου!

APSOY είπε...

Όταν τελικά μάθεις, θέλω να μου πεις κι εμένα! :D

ΥΓ.Πάντως, για τα πρακτικά, πολλοί "αριστοκρατικοί" φέρονται έτσι γιατί κατά βάθος είναι χέστηδες ;)

Καλό μήνααααααα!

fallen angel είπε...

Στα gay bars σίγουρα δεν ονομάζεται φλέρτ αυτό που γίνεται αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις, το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για το internet. Μα κι εσύ σε lesbian μαγαζί τι περίμενες να δείς? νταλικέρηδες με βυζιά, εντάξει, υπάρχουν και λεσβίες που είναι κουκλάρες.

Equilibrium είπε...

Γειά σου και καλό μήνα να'χεις!

Άλλο ένα καυτό θέμα που θίγεις. Σχετικά με τις e-γνωριμίες απάντησα στη συνέντευξή μου (στο blog μου θα βρεις εύκολα το link). Απλά να προσθέσω ότι θέλει προσοχή η όποια γνωριμία από το internet γιατί σπάνια ο άλλος είναι αυτό που δείχνει. Είναι αυτό που θα ήθελε να είναι, θαρρώ (με εξαίρεση bloggers που γνώρισα πρόσφατα, βέβαια, αλλά αναφερόμαστε μάλλον στα site γνωριμιών φαντάζομαι).

Οι τρεις σχέσεις μου (για τις οποίες έχω γράψει σχετικά σε προηγούμενα ποστς) ήταν μέσα από την παρέα, μέσα από φλερτ. Δε νομίζω ότι θα έκανα σχέση από γωνριμία διαδικτυακή αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Καλή βδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Γενικοτερα στην σημερινη εποχη η συναψη σχεσεων και θα το συγκεκριμενοποιησω λεγοντας σοβαρων σχεσεων ειναι πολυ δυσκολο να γινουν..υπαρχει καχυποψια στον κοσμο για το τι μπορει να ζηταει το ατομο απο εσενα..το θεμα ειναι να ρισκαρεις στην ζωη σου και εαν φας τα μουτρα σου δεν πειραζει,μεσα στην ζωη ειναι αλλωστε και η αρνητικη πλευρα..το θεμα δεν ειναι με ποιο μεσον θα βρεις το ταιρι σου αλλα αν θα ρισκαρεις να κανεις το επομενο βημα!φιλια!καλη συνεχεια!

Voltsek είπε...

Ασφαλώς είναι καλύτερο το φλερτ, η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο. Το internet είναι απλά ένα πιο ασφαλές μέσο. Στον τόπο μου δεν υπάρχουν gay bar και οι ανθρωποι είναι λίγο κλειστοί. Τις περισσότερες εμπειρίες μου τις απέκτησα από το chat, αφού δε γινόταν αλλιώς.

Ναυτίλος είπε...

Εγώ, λόγο επαρχίας, όλες μα όλες μου τις gay γνωριμίες τις έκανα μέσω διαδικτύου. Και τονίζω, «γνωριμίες», όχι «σχέση». Σεξ κι αυτό είν’ όλο. Αν με ρωτήσεις: Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπου που χρησιμοποιούν οι gay το διαδίκτυο. Το σύνολο το βλέπει απλώς σαν database όπου ψαρεύει το «γαμήσι της βραδιάς».

Life’s a bitch; I know.

Ανώνυμος είπε...

Εγω την κοπελα μου την γωρισα σε πορεια!!!! Απλα ετυχε να κανω παρεα με τις κολλητες της κ βρεθηκαμε ως παρεα σε μια πορεια! Με ειχε δει απο πιο πριν ομως κ την ιδια μερα μου προτεινε να βγουμε, στο φιλικο! Ημουν ή νομιζα πως ειμαι str8 τοτε!! χε!χε! Αλλα μετα απο μηνες την ερωτευτηκα! :P Συμπερασμα: Οι καλυτερες γνωριμιες γινοντα συμπτωματικα! Εκει που δεν το περιμενεις! :D :D :D παντως ο κολλητος μου που ειναι γκει ολο απο το ιντερνετ γνωριζε, κ ακομα δεν εχει βρει αυτο που ψαχνει...

Ε.... είπε...

Εγω την κοπελα μου την γωρισα σε πορεια!!!! Απλα ετυχε να κανω παρεα με τις κολλητες της κ βρεθηκαμε ως παρεα σε μια πορεια! Με ειχε δει απο πιο πριν ομως κ την ιδια μερα μου προτεινε να βγουμε, στο φιλικο! Ημουν ή νομιζα πως ειμαι str8 τοτε!! χε!χε! Αλλα μετα απο μηνες την ερωτευτηκα! :P Συμπερασμα: Οι καλυτερες γνωριμιες γινοντα συμπτωματικα! Εκει που δεν το περιμενεις! :D :D :D παντως ο κολλητος μου που ειναι γκει ολο απο το ιντερνετ γνωριζε, κ ακομα δεν εχει βρει αυτο που ψαχνει...