Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

2 Σημαντικα μαθήματα...


Καλα τι εβδομαδα ειναι αυτη? Πολυ εντονη!Και να φανταστεις οτι ακομη δεν εχει τελειωσει. Οχι δεν αναφερομαι στην εκλογη του Σαμαρα, ουτε σε καποιο γνωστο γεγονος. Αναφερομαι σε προσωπικο επιπεδο. Θα αναφερω τα 2 πιο σημαντικα γεγονοτα αυτης της εβδομαδας συνεβησαν την ιδια μερα. Την Τριτη.

Το πρωτο δεν ειναι και τοσο ευχαριστο για μενα αλλα θελω να το αναφερω γιατι το θεωρω σημαντικη εμπειρια. Ενα αγορι απο τη σχολη(δεν εχουμε και πολλα) μου αρεσε παρα πολυ και ειχαμε αρχισει και καναμε λιγη παρεα. Απο αρκετες ενδειξεις ειχα καταλαβει οτι ειναι γκει. Μιας και εχω υποσχεθει η φετινη χρονια, να ειναι χρονια τολμης και θαρρους, αποφασισα να του πω οτι μου αρεσει. Του το ειπα λοιπον καθως τον τραβηξα σε μια γωνια, και περιμενα με ανυπομονησια να μου πει οτι με αγαπα και να ξεκινησει να ετοιμαζει απευθειας την ερωτικη μας φωλιτσα. Βεβαια τιποτα απ'ολα αυτα δεν συνεβη. Οχι δεν απεδειχθη στρεητ. Γκει ειναι απλα το παιδι δεν γουσταρε. Το προβλημα δεν ηταν βεβαια οτι δεν γουσταρε. Απο τοτε(2 μερες πριν δηλαδη) δεν ξαναμιλησαμε, υπαρχει μια σχετικη αμηχανια. Μου αρεσε ομως που ειχα το θαρρος να του την πεσω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που την πεφτω σε καποιον, ουτε η πρωτη φορα που τρωω χυλοπιτα αλλα ηταν η πρωτη φορα που δεν ενιωσα ασχημα για μενα. Ισα ισα που ενιωσα και καλα που ειχα τα κοτσια να του την πεσω(γιατι πρεπει να αναγνωρισω οτι ηταν παααααααααρα πολυ ωρααααιιιιιιιιος!!!). Μπορει να πληγωθηκε καπως ο εγωισμος μου αλλα επεζησα και μπορω να πω οτι ως ενα βαθμο απαλλαχτηκα απο το φοβο της απορριψης. Και εχει αλλη γλυκα να τρως τη χυλοπιτα live και οχι πισω απο ενα κομπιουτερ. Γενικα νομιζω οτι το φλερτ στην καθημερινοτητα ειναι το καλυτερο, διοτι εισαι απλα ο εαυτος σου(τουλαχιστον εμφανισιακα), δεν μπορεις να κρυφτεις ουτε απο χαμηλο φωτισμο, ουτε μεσω photoshop κτλ.

Παμε και στο δευτερο κομματι ομως και σιγουρα για μενα το πιο σημαντικο. Υπαρχει ενα μαθημα στη σχολη που το παρακολουθω φανατικα διοτι η καθηγητρια ειναι απλα απιστευτος ανθρωπος, και το κανει να ειναι το πιο ενδιαφερον μαθημα του κοσμου. Κανουμε σκετς, ασκησεις, μιλαμε μπροστα στην ταξη, και προσπαθουμε γενικα να εκθετουμε τον ευαλωτο εαυτο μας μπροστα σε κοινο ωστε να αναπτυξουμε αυτοπεποιθηση. Ειναι καλυτερο και απο θεατρο. Ναι σου λεω! Διοτι στο θεατρο ναι μεν εισαι μπροστα σε κοινο αλλα παιζεις ενα ρολο, ενω στο μαθημα αυτο, ειμαστε ο εαυτος μας!

Για να μην τα πολυλογω, μας ειπε η καθηγητρια να σκεφτουμε μια αρνητικη εμπειρια που ειχαμε απο κατι που μας εκανε ο καθηγητης μας στο γυμνασιο/λυκειο και νιωσαμε ασχημα. Σηκωνοταν οποιο παιδι ηθελε επαιρνε το μικροφωνο και ελεγε την εμπειρια του. Σχεδον ολοι ανεφεραν απλα περιπτωσεις οπου ο καθηγητης τους αδικησε σε ενα βαθμο, ή δεν τους συμπαθουσε κτλ . Σηκωσα και γω το χερι μου για να πω τη δικη μου εμπειρια. Αρχισα να εξιστορω πως στη 3η γυμνασιου, οταν καναμε προβες για παρελαση δυο τραμπουκοι με κοροιδευαν λογω του οτι ειμαι γκει(Περιττο να πω οτι ενω πριν ολοι μιλουσαν μεταξυ τους, καρφωθηκαν πανω μου με προσοχη).Και οταν πιαστηκαμε στα χερια και μας χωρισε ο γυμναστης και του ειπα για ποιο λογο με κοροιδευαν, δεν μιλησε, γελασε ειρωνικα, και απλα μου ειπε να μην ξαναγινει. Περιεγραψα ποσο ασχημα ενιωσα, με την σταση του καθηγητη που ουσιαστικη επικροτουσε την συμπεριφορα τους.

Οταν αφησα το μικροφωνο, 3-4 χερια σηκωθηκαν για να μιλησουν. Η καθηγητρια εδωσε το μικροφωνο σε μια πολυ ομορφη κοπελα, η οποια παιρνοντας θαρρος απο την ιστορια μου, ειπε για το πως την κοροιδευαν λογω του οτι παλαιοτερα ηταν πιο παχουλη. Καθως τα εξιστορουσε βουρκωσε λιγο, και γυρισε και με κοιταξε. Και τοτε ειχα μια απο τις καλυτερες στιγμες της μεχρι τωρα ζωης μου. Διοτι συνδεθηκαμε. Ως ενας ανθρωπος προς ενα αλλο. Και το καταλαβαμε και οι 2. Ηταν μια απο τις καλυτερες στιγμες, ηταν η ουσια του τι σημαινει να εισαι ανθρωπος, διοτι οταν τα ματια μας ενωθηκαν, για αυτη τη στιγμη, ηταν σαν να μου ελεγε "Με καταλαβαινεις?" και σαν να της απαντουσα "Οτι ναι σε καταλαβαινω, καταλαβαινω το πονο σου"! Ακομη και τωρα βουρκωνω οταν το σκεφτομαι, δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψω. Αυτο σημαινει να εισαι ανθρωπος, για μενα, οταν κοιτας στα ματια ενος ανθρωπου και του λες οτι ναι σε καταλαβαινω, σε νιωθω, σε συμπονω....


Y.Γ: Εκτος απο μπραβο(lol!) πειτε και καμμια δικη σας εμπειρια ειτε απο χυλοπιτα ή κατι αντιστοιχο με το 2ο θεμα!

30 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Εμπειρία από τις λίγες αυτό το μάθημα..

karkinos7 είπε...

Υπάρχουν και άνθρωποι τελικά!
Την Καλησπέρα μου!

Ephemeron είπε...

Αν και δεν νομιζω να χρειαζεσαι ν' ακουσεις "μπραβο", εγω παρ' ολα αυτα θα το πω, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
Οχι μονο για το θαρος σου, αλλα και για το πολυ καλο post σου.
Post σαν κι αυτο με κανουν να χαιρομαι αφανταστα, ναι, υπαρχουν ακομη ανθρωποι με ολη τη σημασια της λεξης... :)

ProFyLaKtiKo είπε...

Εγώ πάλι θα πω απλά που χαίρομαι που περνάς καλά και που έχεις καταφέρει να βάλεις το θάρρος και την τόλμη στη ζωή σου (και τα δύο παραδείγματα το επιβεβαιώνουν). :)

gay super hero είπε...

Mου θυμίζει λίγο το βίντεο που είχες βάλει τις προάλλες αυτή η ιστορία :-)

Kος Μηδενικός είπε...

Ειλικρινά θαυμάζω απεριόριστα το θάρρος σου! Είσαι στο καλύτερο δρόμο που μπορείς να υπάρξεις! Μπράβο!!!

sCaTterBraiN είπε...

μπράβο και για τα δύο. όχι ότι το χρειάζεσαι, αλλά γιατί έτσι! καλησπέρα.

Elementstv είπε...

@hfaistiwna:Και πιστεψε με δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν πραγματικα το συναισθημα!

@gaykarkinos7: Ολοι μωρε ανθρωποι ειμαστε κατα βαθος απλα ο φοβος μας κανει να γινομαστε απανθρωποι. Γενικα οποτε νιωθεις οτι καποιος ειναι κακος να ξερεις οτι οφειλεται σε εσωτερικα προβληματα και ποτε επειδη ετσι ειναι.

@Εphemeron:Ευχαριστω βρε, στειλε αν εχεις καμμια παρομοια εμπειρια, ειτε για χυλοπιτα ειτε για το 2ο μερος του ποστ!

Elementstv είπε...

@Profylaktiko: Σε ευχαριστω. Προσφατα καθισα και διαβασα ολο σου το μπλογκ.Το κανω αυτο με διαφορα μπλογκς, μου αρεσει να τα διαβαζω απο την αρχη ως το τελος.... Το δικο σου χωριζεται σε 2 μερη, ΠΠ και ΜΠ (πριν πιπινιου, και μετα)! Ευχομαι να βρουμε ολοι κατι τοσο καλο!

Οσο για το θαρρος, ναι ενταξει δεν ημουν και ποτε ταπεινο χαμομηλακι ακριβως!

@gay super hero:Αμαν πια ολα κατι σου θυμιζουν. Οχι η συγκεκριμενη καθηγητρια ειναι απο τις καλυτερες της σχολης και ολοι την συνιστουν(το μαθημα της ειναι επιλογης). Αλλα θα της παω και το βιντεο και ισως θα θελησει να το κανουμε!

@Zero_Point: Eυχαριστω και παλι. Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο δρομο ή οχι αλλα νομιζω οτι ταξιδευω με ολο και περισσοτερο σωστα μεσα!

@scatterbrain:Καλησπερα και ευχαριστω!

tovenito είπε...

εγώ δεν θα σου πω μπράβο απλά.
θα σου πω μέσα από το χαμηλό φωτισμό μου ότι σε θαυμάζω γιατί κάνεις πράγματα που εγώ δεν διανοούμουν ποτέ!
μην το υποτιμάς το μπράβο, σκέψου πόσα λίγα ακούμε στη ζωή μας..

υγ. σιγά μην σου πούμε για χυλόπιτες!λολ!

stella είπε...

αχ ρε μωρο εχς τοσες ιστοριες αρνητικες,που πλεον δεν τις θυμαμαι!
παντως καλα εκανεσ και μιλησες στο γκομενακι
και παλι μπραβο που ανεφερες το περιστατικο μπορς σε τοσο κοσμο!
εχεις κοτσια μικρο¨)

another george blog είπε...

Θεέ μου, ήταν σαν να έζησες το βίντεο που πόσταρες πιο κάτω! που οι μαθητές περνούσαν την γραμμή ανάλογα με το τι είχαν αντιμετωπίσει ως συμπεριφορά.

Χυλόπιτες όσες θες, ειδικά μέσω διαδικτύου. Δηλαδή δεν μας παίρνει η ώρα και ο χώρος για να εξιστορώ, κατάλαβες!

life_traveller είπε...

Εγώ που λες... ενώ γενικά πάντα είχα σουξέ (ψωωωώνιο ε? λολ) πέρασα μια περίοδο που... που έφαγα σερί 4 χυλόπιτες.. σε σημείο που με το απαίδευτο τότε μυαλουδάκι μου, σκεφτόμουν οτι δεν θα ξανακάνω σχέση ποτέ! :)) Φυσικά μου κάνανε απίστευτα καλό... γιατί συνειδητοποίησα στην πράξη (γιατί στη θεωρία πολλές μαλακίες λέμε όλοι) ότι τα "θέλω" του καθενός είναι πολύ διαφορετικά.. και λειτούργησε ολη η φάση σαν εμβόλιο (ανοσία και τα σχετικά) για το μέλλον!

Elementstv είπε...

@tovene592: Δεν τα υποτιμω καθολου τα μπραβο και ισα ισα νιωθω ευγνωμων το οτι τα ακουω. Ξερεις οταν βαζω τετοιου ειδους ποστ φοβαμαι οτι μπορει να θεωρησουν οτι το κανω για το μπραβο, αλλα ειλικρινα ποσταρωψ τετοια περιστατικα ωστε ισως να εμπνευστει καποιος και να κανει κατι παρομοιο.Αλλωστε δεν θελει ειδικο ταλεντο για να εχεις συμπονοια. Δεν προβαλλω πχ την ομορφια, ή τη φωνη μου ή καποιο αλλο εκ γενετης ταλεντο που μπορει να εχει ενας ανθρωπος αλλα κατι που μπροουμε να το εχουμε ολοι!

υ.γ.:Γιατι παρακαλω οταν στη ριχνουν σωστα μπορει να ειναι νοστιμοτατη.

@spy_force: Βρε κουκλα μου, φυσικα καλα εκανα και του μιλησα σιγα μην τον αφηνα.Ασε που ετσι τον ξεπερναω ευκολα, ενω αν δνε το πω "λιωνω" με την σκεψη του χωρις να κανω τιποτα!
Οσο για το περιστατικο στην ταξη, ασε χτυπαγε η καρδια μου σαν τρελη. Διαβαζοντας ξανα το κειμενο, νιωθω οτι δεν το απεδωσα ουτε στο ελαχιστο, την ενταση της στιγμης!

Elementstv είπε...

@another george: Ναι στο περιπου, μονο εγω και η κοπελα μοιραστηκαμε τις εμπειριες μας, διοτι δεν υπηρχε χρονος επρεπε να μιλησουν και αλλα παιδια για αλλα περιστατικα. Αλλλα σκεφοτμαι να της παω το βιντεο της καθηγητριας και να το κανουμε σαν ασκηση.

Οσο για τις χυλοπιτες, ολοι τρωμε αρκετες στη ζωη μας, τουλαχιστον οσοι τολμουν. ΑΚομη και θεος να εισαι μπορει να φας χυλοπιτα δεν εχει σχεση!

@life_traveller: Ετσι ειναι, η ομορφια δνε εγγυαται οτι δεν θα φας χυλοπιτες ή οτι θα εχεις απαραιτητα ευτυχισμενη ζωη. Βεβαια ειναι μια μεγαλη ευκολια το παραδεχομαι και γενικα η ομορφια ειναι εισιτηριο για πολλα αλλα ενταξει μετα απο ενα σημειο παιζει ρολο και ο χαρακτηρας. Παντως ναι οι ανθρωποι ψαχνουμε πολλες φορες τελειως διαφορετικα πραγματα (αν και καποιες φορες, με εξοργιστικα λεπτομερη κριτηρια)!

mahler76 είπε...

αγάπη, εγώ στο σχολείο εκτός από αδερφή ήμουν χοντρός και φορούσα και γυαλιά. Θές να σου αναφέρω και ιστορίες τώρα?

όσο για την "χυλόπιτα" καλά έκανες και του την έπεσες του τύπου, έτσι θέλει θάρρος, άντε να ξυπνάει η νέα γενιά που έχει μάθει την ασφάλεια του ίντερνετ και δεν κάνει τίποτα.

suncitizen είπε...

Σε έχει πιάσει μια μανία να ανακοινώνεις στην οικουμένη ότι είσαι gay...
Το έχεις δει σα σταυροφορία με στόχο να πετύχεις την αποδοχή, να εμνημερώσεις τον κόσμο; Κάπως έτσι.
Επιλογή σου μεν, αλλά ετοιμάσου για διάφορες περιπέτειες από τον κάθε ομοφοβικό κομπλεξικό, αγράμματο, άσχετο κλπ.
Και δεν ξέρω και αν θα βγει και κάτι τελικά...
Προσωπικά, προτιμώ να κάνω τη ζωή μου για μένα και να μη με νοιάζει να ενημερώνω τους άλλους.
Στη δε πρόταση να μου γνωρίσουν κοπέλες για παντρεια, απαντώ με χιούμορ το παπαντρεϊκό " Ανεξαρτησία - λαϊκή κυριαρία. Δε διεκδικούμε τίποτα, αλλά και δεν παραχαωρούμε τίποτα!" Κι αφήνω τους άλλους να ψάχνονται...
Τώρα από χυλόπιτες πολλές και τα έχεις δει γραμμένα και με λες και μίζερο που τα γράφω ;)

Elementstv είπε...

@mahler76: Εισαι απλα Θεος!!! Παραδινομαι!Μπα εγω με το ιντερνετ δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου. Βεβαια εχει και τα αρνητικα του αλλα ειλικρινα προτιμω το απο κοντα διοτι απο το ιντερνετ το μονο που προσεχω ειναι η ομορφια ενω απο κοντα ερωτευομαι και χαρακτηρα!

@Suncitizen: Οχι βρε αλλα τι να κανουμε αφου αυτη ηταν η χειροτερη εμπειρια μου να μην τη πω?

Οσο για το οτι κρυβεσαι ξερεις την αποψη μου ας μην την ξαναπω.

Ποτε ειπες κατι για χυλοπιτα και σε ιεπα μιζερο. Αν εννοεις τα παραπονα σου για τους γκει, ναι σε αυτο εχεις δικιο θεωρω οτι κατηγορεις πολυ και γενικα αναλωνεσαι σε αυτο!Υπαρχουν και αλλα ωραια εκτος απο μια σχεησ. Δεν λεω να μην αναζηταμε τον ερωτα προς θεου αλλα οχι με ενα παραπονιαρικο τροπο.Για μενα η καλυτερη αντιδραση στη χυλοπιτα ειναι το ε και?

πέμπτη εποχή είπε...

κάτι παρόμοιο , είχαμε κάνει κι εμείς προ 15ετίας με μια εξαιρετική καθηγήτρια στο παιδαγωγικό. Αψογος ήσουν , νέε μου :)
Και κάνεις καλά που την ''πέφτεις'' σε όποιον σ' αρέσει.
Ξέρεις ποια είναι η χειρότερη εμπειρία μου; όταν πριν 2 χρονια ξαναβρεθήκαμε με μια κοπελιά που ήταν κι η ίδια του ''χώρου'' και ήμασταν συμφοιτήτριες. Μου άρεσε τότε. Αλλά δε μίλησα ποτέ κι ούτε έκανα κίνηση. Απλά κάναμε κάποιες εργασίες μαζί. Ένιωσα απάισια όταν τωρα της είπα πως τότε κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της κι απόκριση ήταν....''και γιατί δε μιλούσες; Κι εμένα μου άρεσες.Γι αυτο όλο στα πόδια σου έμπλεκα.''...
Είσαι ωραίος , μικρέ. Go on.
Να περνάς όμορφα.

Elementstv είπε...

@πέμπτη εποχή:Γι'αυτό μου αρέσει η σχολή τόσο πολύ γιατί ασχολούμαστε και με τους εαυτούς μας, διότι πρεπει να ειμαστε ισορροπημενα ατομα ωστε να αναλαβουμε να διδαξουμε.

Σοβαρα ρε συ? Αυτα ειναι τα χειροτερα, να μην τολμας και στο τελος να μαθαινεις οτι αν τολμουσες θα υπηρχε ανταποκριση. Βασικα το θαρρος το πηρα μετα απο μια φραση που ειπες σε ενα σχολιο σου σε καποιον στο blog σου οτι "Δεν χρειαζεται να μας ανηκει ενα χαμογελο για να το απολαμβανουμε" ή κατι στο περιπου. Δεν ξερω γιατι αλλα χτυπησε μια ευαισθητη χορδη μεσα μου και πραγματικ μου αρεσε.Και ειπα οτι καλυτερα να τολμας, και ας χασεις, παρα να παραμενεις με την ψευδαισθηη ο,τι κατι θα μπορουσε να γινει αλαλ ουσιασιτκη να μην τολμας να το εξακριβωσεις

suncitizen είπε...

Μα η απόρριψη για ηλίθιους λόγους όπως η περιοχή, ή ότι δεν κάθομαι γυμνός on cam να δουν το πουλί μου είναι χυλόπιτα.
Πρόσφατα απορρίφθηκα διότι δεν άντεχα τη μουσική electro ;)
Σκέψου τώρα να έχεις ένα άνθρωπο που σε αγαπάει λέει και τον αγαπάς και να χωρίζετε επειδή θέλει να πηγαίνει σε μπαρ ΜΟΝΟ με electro και τίποτε άλλο κι εγώ να μην την αντέχω αυτή τη μουσική.
Και όμως! Συμβαίνει. Ένας άλλος συνήθης λόγος που απορρίπτομαι, είναι διότι δε θέλω στα 37 μου να πηγαίνω 2-7 τα ξημερώματα για clubbing στα γνωστά gay στέκια. ;)
Όπως βλέπεις απο ωριμότητα και ουσία σκίζουμε! Τι άλλο πιο ουσιαστικό κριτήριο για μια σχέση ζωής από την electro και το ανελέητο clubbing?

alximist είπε...

Απλα ζεις την ζωή, δεν κρύβεσαι...μια χαρα...

Elementstv είπε...

@suncitizen: ΕΝταξει ναι δεν εχεις αδικο ειναι χαζοι λογοι, αλλα τι να
κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Το προβλημα νομιζω(και βαζω και τον εαυτο μου
μεσα) εγκειται στο οτι εχουμε μια σχεδον ονειρικη-φαντασιακη εικονα για
τον τελειο συντροφο χωρις να σκεφτομαστε τι προσφερουμε εμεις. Ισως φταιει
οτι η καινουργια γενια μεγαλωνουμε να ειμαστε φυγοπονοι, να θελουμε τα
πραγματα να μας ερθουν με μια σειρα κια να μην κουραστουμε να τα χτισουμε
εμεις.... Δυστυχως!

@alximistis: Προσπαθω μωρε οσο μπορω. Εμενα το προβλημα μου δεν ηταν οτι
κρυβομαι απο τους αλλους, αλλα το να κρυβομαι απο τον εαυτο μου....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Elementstv! Μόλι σου έστειλα ενα μειλ με τη γενικότερη γνώμη μου. Ελπίζω να το διαβάσεις.

Α.

Elementstv είπε...

Aγαπητε Ανωνυμε,

μεχρι τωρα δεν ελαβα τιποτα. Αν μπορεις ξαναστειλτο...(στο elementstv@gmail.com )

Ανώνυμος είπε...

μπράβο μπουμπουκάκι μου...όσο για τον καθηγητή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
Όσο για τις χυλόπιτες...επειδή είμαι κωλοπαιδαρίξ....μετά τις πληρώνουν ακριβα!
αν κάποιος με απορρίψει....δεν κολλάω μετά αδιαφορώ ..κολλάει μετά αυτός και τρωει χυλόπιτα!!!!!!!!!!
μπον νουί!

Katerina... είπε...

Πόσο το χάρηκα το post σου..
Μπράβο σου! 2...3 σαν και σένα χρειάζεται ο κόσμος μπας και ξυπνήσει!!
Όσο για την "χυλόπιτα" μην σκάς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!
Η αγάπη και έρωτας θέλουν θράσος...
Εγω αυτό έχω καταλάβει..
Καλώς σε βρήκα...
Την καλημέρα μου :))))

Elementstv είπε...

@glaykidarling:Μπα εγω αν κατι τελειωσει τελειωσε, δεν αφιερωνω ενεργεια στο να εκδικηθω!

@Κατερινα: Ευχαριστω κουκλα μου,
Και εγω αυτο νομιζω οτι αρχιζω και καταλαβαινω... και προσπαθω να "χτισω" το θρασος μου οσο μπορω...δεν με φοβαμαι θα τα καταφερω! Και γω χαρηκα ηδη περασα απο το μπλογκ σου και μου αρεσει ηδη η γραφη σου... Καλημερα

Άγγελος είπε...

Ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα σε παλαιότερα post σου αλλά δεν ξέρω αν τα κοιτάς οπότε θα αρκεστώ να σου πω ότι,κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να κλείσεις σύντομα το blog σου γιατί εχεις πολλά να δώσεις ακόμη! Καλό σου βράδυ!

Κώστας είπε...

Σε ζηλεύω. Μακάρι να είχα το θάρρος σου.