Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Αίσχος!!!


Δεν θα πώ τιποτα δικό μου σχετικά με την φασιστική επίθεση με χειροβομβίδα στο στέκι μεταναστών .Η ανάλυση του Κούλογλου με καλύπτει απόλυτα...


"
Η επίθεση, χθές το βράδυ, με χειροβομβίδα στο «Στέκι των Μεταναστών» στα Εξάρχεια αποτελεί την πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη των ημερών.

Είναι πιο σημαντική και από την πρόσφατη απόδραση Παλαιοκώστα στον Κορυδαλλό. Η τελευταία αυτή περίπτωση ήταν απλώς μια ακόμη απόδειξη της πλήρους διάλυσης της αστυνομίας και της κρατικής μηχανής- έργο της σεμνής και ταπεινής νεοδημοκρατικής κυβέρνησης. Η χθεσινή επίθεση σηματοδοτεί την ενεργή επανεμφάνιση του παρακράτους στα πολιτικά πράγματα με σκοπό το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου αίματος."


Απλά αίσχος...

21 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Συμφωνώ απόλυτα..

anna είπε...

Κάνοντας ένα περίπατο σε γνώρισα!!!Ότι είπε ο Κούλογλου είναι όντως σωστό!!!Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η μούγκα της TV!!!Ούτε μια γραμμή δεν αφιέρωσαν στο θέμα!!!Καλησπέρα.

apparos είπε...

μήπως εξυπηρετούνται πολίτικες σκοπιμότητες με κόστος οποιοδήποτε;

Ανώνυμος είπε...

Είναι όντως, άστα να πάνε... Ίδωμεν.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...

Σωστά...αφού το είπε ο Κούλογλου (αλήθεια το είπε πριν ή μετά την διαφήμιση πολυτελών αυτοκινήτων;) ο οποίος κανένα μα κανένα συμφέρον δεν έχει ενάντια στην Νέα Δημοκρατία,κανένα...ούτε χρηματοδοτήθηκε ποτέ από οργανώσεις και κέντρα του Soros-αλήθεια element τι άποψη έχεις για τον "philantropist" George Soros;στους κύκλους σας εκτιμάτε δεόντως...-
Για τα "στέκια μεταναστών" επιτρέψατε μου κ.κ. Προοδευτικάριοι να έχω σοβαρές επιφυλάξεις,για το τι κάνετε,ποιοι είναι οι σκοποί σας,από που χρηματοδοτήστε,τι στοιχεία (elements αγγλιστί-μη με παραξηγήσεις για να το καταλάβετε το λέω στην γλώσσα που υπερλατρεύετε,μανιωδώς χρησιμοποιείτε,θέλετε να την επιβάλλετε ως επίσημη,δες Διαμαντοπούλου,και τόσο πολύ κόπτεσθαι να προφέρεται και να χρησιμοποιείται σωστά. Για άλλες γλώσσες πιο μπασκλάς,όπως η ελληνική,που ομολογουμένως είναι ασήμαντης αξίας, δεν έχετε τέτοιες έννοιες-
Παρ' όλες φυσικά τις επιφυλάξεις μου για τις εστίες αυτές και για τα άτομα που τις θεραπεύουν, εννοείται πως καταδικάζω κάθε επίθεση βίας-προσωπικά ποτέ δεν άσκησα παρά μόνο σε αυτοάμυνα-κάλλιστα με κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα.Εσείς πολυφίλιτοι αδελφοί και τέκνα πάντως δεν φαίνεστε και τόσο ευαίσθητοι απέναντι στην βία...μάλλον επιλεκτικά θυμάστε τον Μαχάτμα (Μαχάτμα Γκάντι,δόγμα μη βίας),σίγουρα όχι όταν καίγονται βιβλιοπωλεία και όταν ξυλοκοπούνται παπάδες μέσα στις εκκλησίες από "προοδευτικούς" "εξεγερμένους" "παιδιά"...
Όσον αφορά την εξιχνίαση της υπόθεσης να πω ότι μάλλον για προβοκάτσια μου φαίνεται ή για δράση υπηρεσιών επίσης "πολυφίλιτων" χωρών με τις οποίες το "κίνημά" σας πολύ στενές επαφές έχει.Οπότε θα απαντήσω από την δική μου πλευρά καταφατικά στον φίλο συνιστολόγο Άππαρο,προσθέτοντας ένα "ποιων όμως;"
Τα περί παρακράτους με έκαναν απλώς να σχηματίσω το γνωστό και ακαταμάχητο ειρωνικό χαμόγελο που μας έχουν διδάξει διάφοροι "προοδευτικοί" όπως τα μεγαθήρια Δήμου,Κουναλάκης,Μπίστης,φυσικά Στρατούλης και ο ένας,μοναδικός,ανυπέρβλητος Γρηγόρης.Σοβαρά τώρα, πριν γράψετε ή τεκνοθετήσετε (λέω "τεκνοθετήσετε" γιατί το "υιοθετήσετε" απεφάνθη το Politikburo - τι ποιο;της Κουμουνδούρου φυσικά ένα είναι το Κόμμα- ότι είναι σεξιστικό και εγώ θέλω να είμαι "in" και "politic correct") ότι σας ηδονίσει περί παρακράτους ψάξτε λίιιιιγο παραπάνω,μάθετε τι σημαίνει,πως δημιουργείται και από ποιους και μετά γράψτε αν ισχύουν αυτά που σας ηδονίζουν και φυσικά μια μιιιικρή τεκμηρίωση χρειάζεται για μια τόσο σοβαρή κατηγορία,αλλιώς είναι η αρλούμπα στην καλύτερη περίπτωση ή σύνδρομο καταδίωξης στην λίγο χειρότερη ή το γράφετε ενσυνείδητα ψευδώς για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων πράγμα ακόμα και ποινικά κολάσιμο!

Τα λέμε μετά την Καθαρά (και όχι καθαρή,δεν λερώθηκε για να καθαριστεί,οι δύο λέξεις έχουν διαφορετικό νόημα) Δευτέρα.Έως τότε τα σέβη μου,πολλά φιλιά και εύχομαι το υβρεολόγιο που θα χρησιμοποιήσετε να έχει εμπλουτιστεί γιατί έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια ο κακός φασίστας!
A,και να υποθέσουμε ότι υπάρχει διάλυση της αστυνομίας (ναι έτσι είπαν να λέμε πουλάει και κομματικά και τηλεοπτικά,το βλέπουν οι γριούλες φοβούνται και βλέπουν όλο το δελτίο για να μάθουν...και μαθαίνουν αυτό που θέλει το αντικυβερνητικό-αγωνιστικό κανάλι)εσύ αυτό δεν ήθελες;γι'αυτό δεν αγωνίζεστε;να παταχθεί το αστυνομικό κράτος δεν λέτε;ε πια μετά απ'όλα αυτά σιωπητήριο!σουτ!τσιμουδιά!όπως είπε και ο αείμνηστος δημοκρατικός Ανδρίκος "δεν δικαιούστε να ομιλείτε"!

Υ.Γ. element, "μην κλαις και μην λυπάσαι που βραδιάζει..." σαν έρθει η...ΑΥΓΗ θα έρθουνε και ΤΑ ΝΕΑ ότι o Geoffrey Papandreou-για τους φίλους Τζέφρι,για τους Τούρκους Yiorgo,για τους φίλους Τούρκους γιουσούφ Yiorgo- σαν άλλη Βαλκυρία επάνω στο πράσινο και φτερωτό άλογο θα κάνει το mega ΤΟ ΒΗΜΑ και θα διώξει το "σεμνό και ταπεινό νεοδημοκρατικό κράτος" όπως λες, και θα βασιλέψει στο ΣΚΑΙ (τον ουρανό,το λέω αγγλιστί για να καταλαβαινόμαστε...)η πράσινη ειρήνη, πατάσσοντας ταυτόχρονα το παρακράτος της δεξιάς με τους ήρωες πρασινοφρουρούς (ρώτα τον μπαμπά σου να σου εξηγήσει τι θα πει ο όρος ή όποιον μεγαλύτερο έζησε '80 και '90) με πράσινες πολιτικές ANT1νες (κεραίες) και τους βασιλικούς σφογγοκωλάριους και άρχοντες μεγάλους ρεφενδαρίους ηθικού... ανασθήματος Ανδρουλάκη,Μπίστη,Ρεπούση,Κουναλάκη,Γρηγόρη και τα άλλα λελούδια και με βοήθεια από τον κομμαντάντε-πρίγκηπα φτωχό και φεουδάρχη Chepras (ναι γίνεται κακόπιστοι δεξιοί αφού ο άνθρωπος το είπε: είναι από άλλο ανέκδοτο) και τον...φτωχό φεουδάρχη Αλέκο για το καλό του ΕΘΝΟΥΣ...όλα τότε θα είναι ALPHA και θα βασιλεύει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κι ας έχει και ΙΟΥΣ...Μουσική υπόκρουση "Ο χορός των Βαλκυριών" Βάγκνερ.Ναι το ξέρω ότι ήταν φασίστας και ναι element σκατά στα κόκκαλά του αλλά δεν ταιριάζει καλύτερο κομμάτι...σόρρυ.Αμήν και γένοιτο!

Υ.Γ.2 Δεν υπήρχε εξυπνότερη ιδέα από το να διαφημίσει ο aristeros Κούλογλου πολυτελές αυτοκίνητο!Δεν υπήρχε!Οι άνθρωποι είναι σοφοί,αφού ξέρουν ότι οι aristeroi είναι πάμπλουτοι και επιπλέον οπαδοί του "δεδιωγμένου από το κράτος της δεξιάς" Κούλογλου άρα η διαφήμιση θα έπιανε!Respeact!

mahler76 είπε...

πάντως το θέμα μια χαρά το θάψαν τα κανάλια.

Elementstv είπε...

@Hfaistiwnas: :)
@Anna:Xαιρομαι που με βρηκες!Και μενα αυτο μου εκανε τρομερη εντυπωση.Αν και χθες εδειξαν ενα ρεπορταζ γυρω στα 20 δευτερα στο μεγκα τουλαχιστον.
@Αππαρος:Φυσικα και εξυπηρετουνται σκοπιμοτητες απο καθε πλευρα.Δες owain και δες και αδιαφορια καναλιων.
@Κυκνος:Ιδωμεν βεβαιως βεβαιως...
@Owain:Χαιρομαι για την αποψη σου διοτι ετσι ακουγονται και οι 2 πλευρες.Σιγουρα το θεμα ειναι πολιτικο .Εγω ομως στεκομαι περισσοτερο στην ανθρωπινη πλευρα του θεματος και στο γεγονος οτι κινδυνεψαν ανθρωπινες ζωες.Δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου,οι μεν με χαρακτηριζεται αριστερο οι δε δεξιο.Το γεγονος οτι ειμαι 19 χρονων και τωρα μαθαινω καποια πραγματα δεν το εχει σκεφτει κανεις?Δηλαδη εσεις απο τη γεννηση σας και μετα εισασταν ταγμενοι καπου?
@Μαλερ76:Ναι μαλερ μου ετσι ειναι.Αν και κατι εδειξαν.Το θεμα ειναι γιατι τοσο μισος ?Γιατι ειμαστε ετοιμοι να βγαλουμε ο ενας τα ματια του αλλου(και οχι με τον ωραιο τροπο που ολοι γνωριζουμε)...

Owain Glyndwr είπε...

Και για να είμαι πιο σαφής,στην εγκληματολογία για την εξιχνίαση ενός εγκλήματος το πρώτο πράγμα που αναζητάμε είναι το ποιος έχει συμφέρον από την διάπραξη του εγκλήματος.Αν αρχίσουμε αντίστροφα θα δούμε αμέσως πως μόνο η κυβέρνηση δεν έχει συμφέρον,συμβαίνουν τόσα πολλά που ένα ακόμα περιστατικό τέτοια φύσης δεν θα την συνέφερε καθόλου,μόνο ως αρνητικό θα το αποτιμούσαν οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" aristeroi που κυριαρχούν στην κάθε μορφής ενημέρωση,θα έδειχναν και λίγο πόνο,θα έλεγαν και κανένα ψεμματάκι ,θα προβάλονταν και η επίσκεψη του Τζέφρι και του Chepras στους δυστυχείς "μετανάστες" θα συγκινούνταν η γριούλα,ο Λάκης θα συγκινούσε την Ανθούλα και έτοιμα τα ψηφαλάκια.Αν μάλιστα είχαμε και θύματα καθόλου απίθανο να είχαμε άλλη μια "εξέγερση"!Άρα η κυβέρνηση θα έβγαινε ζημιωμένη σε αντίθεση με το PASOK και την aristera (που κακά τα ψέμματα στην μάσα βαδίζουν χέρι-χέρι...εξίσου ευνοημένοι από το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ ήταν και η κάθε φύσεως aristeroi-εκτός ΚΚΕ βέβαια-),αν συνυπολογίσουμε και τις κατά καιρούς δηλώσεις τόσο του Chepra όσο και άλλων στελεχών του Κόμματος ότι ένα χάος συμφέρει την aristera ή διάφορες σκέψεις που κυριαρχούν στον αριστεροαναρχικό χώρο ότι μπροστά στην "επανάσταση" θα σύμφερε να θυσιαστούν μερικά θύματα (δες παράπλευρες απώλειες 17Ν)και μάλιστα θύματα-εύκολοι στόχοι στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και τις κατά καιρούς πρακτικές τέτοιων ομάδων θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για προβοκάτσια.Με την ίδια λογική θα μπορούσε να είναι ενέργεια των υπηρεσιών που και συνεργάζονται με τέτοιες ομάδες και παρεισφρύουν στους αναρχικούς χώρους (δες πρόσφατη σύλληψη αμερικανίδας πράκτορος στα Εξάρχια) και υποκινούν την "δίκαιη και συσσωρευμένη οργή".Φυσικά δεν αποκλείω να το έκανε κάποιος ανεγκέφαλος ακροδεξιός ή και κάποιος ψυχοπαθής.Εσείς με ποιους έχετε ανοίξει πόλεμο;σε ποιους βάλατε γκαζάκια;μπορεί να έγινε για αντεκδίκηση.Αλλά είναι αστείο να μιλάμε για παρακράτος!και εντελώς ατεκμηρίωτο
Mahler το θέμα δεν είχε αίμα,άρα δεν πουλάει ούτε τηλεοπτικά,ούτε θα μπορούσε να στηριχτεί κρίση σε κάτι τέτοιο,δηλαδή δεν πουλάει ούτε πολιτικά, γι'αυτό θάφτηκε,άσε που αν αναφερόταν μπορεί να παιρνόταν αυστηρότερα μέτρα και να μην μπορούσε να ξαναγίνει αυτή τη φορά με ποιο αιματηρό αποτέλεσμα που θα σύμφερε περισσότερο η εκμετάλλευσή του...
Όσο για τις φωνές τύπου Κούλογλου,τον συμφέρον του είναι προφανές...Τα υπόλοιπα είναι αναμενόμενες ρομαντικές φωνές που ηδονίζονται με την αντιπαράθεση και με κάτι τέτοια αναπνέουν.

anna είπε...

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Προωθείστε το όπου μπορείτε. Ευχαριστώ

apos είπε...

Eίναι αίσχος και χωρίς να το πει ο Κούλογλου.

Keen On Boys είπε...

Owain λιγάκι έλεος ρε αγόρι μου μ'αυτα που λες, και την ειρωνία. Χάνεις το (όποιο) δίκιο σου. Και πού κολλάει τώρα η γλωσσα, o γκάντι, οι παπάδες και ένα σωρό παπαριές που λες.

Βρίσκεις πιστευω λάθος βήμα για να κράξεις το πασοκ και τον σύριζα και βγαίνεις εκτός θέματος (όχι μόνο σ'αυτό το πόστ, γενικότερα)

Στο θέμα μας τώρα, καταδικαστέα η επίθεση και γιατι το στέκι είναι μια χαρά χώρος (έχω πάει κανα-δυο φορές) και σούπερ κινησούλες γίνονται εκει μέσα (φίλος μου δίδασκε ελληνικά σε μετανάστες) και διαφορες LGBT μαζώξεις/συζητήσεις.

Είναι απλά θλιβερό και προβοκατόρικο να γίνεται κάτι τέτοιο, και μάλιστα στην καρδιά των εξαρχείων.
Μετα τί; θα ρίξουν τίποτα και στο nosotros? και μετά; θα πιάσουν τα τριγύρω καφέ;

Δυστυχώς δεν έχω ενημερωθεί εκτενώς για την όλη κατάσταση (αναθεματισμένο φανταρικό) αλλα θα επανέλθω

John Guest είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
John Guest είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
John Guest είπε...

Γιατί είναι απαραίτητο να δηλώνουμε τα αυτονόητα; Ασφαλώς και κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα, τελεία. Ανεξάρτητα από την ταυτότητα του θύτη και του θύματος. Το αυτό συμβαίνει για τους μετανάστες, για τους ακροδεξιούς, για όλους -και η ζωή του (κάθε) πακιστανού εργάτη αξίζει όσο η ζωή του (κάθε) Πλεύρη, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Αυτή η περίφημη κταδίκη της βίας "από όπου κι αν προέρχεται" δεν είναι και τόσο ειλικρινής τελικά: καταδικάζουμε όλοι τη βία, αλλά τελικά καταδικάζουμε μόνο τη βία εκείνη που δεν μας αρέσει ή πλήττει τα συμφέροντά μας. Στην "άλλη" βία κλείνουμε τα μάτια και σφυρίζουμε αδιάφοροι, για να μην πω ότι τη δικαιολογούμε.

Αλλά οι μετανάστες, όπως κάθε εύκολος στόχος, συγκεντρώνουν συχνά τα βέλη τέτοιων επιθέσεων. Είναι πάντα εκεί για να δίνουν άλλοθι στις αποτυχίες μας, γιατί για όλα φταίνε οι μετανάστες / οι gay / οι εβραίοι, κ.ο.κ. Με μια αστυνομία που αδυνατεί να τους προστατεύσει -όχι μόνο γιατί δεν επαρκούν οι δυνάμεις τις αλλά κυρίως γιατί δεν θέλει (ίσως όχι η ίδια, αλλά οι πολιτικοί της προϊστάμενοι)- και με μια εκπαίδευση που σου μαθαίνει από μικρό παιδί (δεν εννοώ μόνο την επίσημη κρατική εκπαίδευση αλλά και την παιδεία που παίρνουμε από τις οικογένειές μας και την οργανωμένη κοινωνία) να φοβάσαι και να αντιμετωπίζεις εχθρικά τον "άλλο", πάντα έτσι θα είναι.

John Guest είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...

keen είδες τι άσχημο πράγμα είναι η ειρωνεία;αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που την δίδαξε...εγώ απλώς δείχνω τι ωραία αισθάνεται κάποιος όταν μιλάει με τον Δήμου,τον Στρατούλη,τον Γρηγόρη και άλλους τέτοιους "προοδευτικούς" πολλοί από τους οποίους βρίσκονται στο διαδίκτυο...Όσο για τα κομματικά που ανέφερες εγώ δεν περιορίζω το θέμα στα αυστηρά πλαίσια που το θέτεις,κάποτε έτσι κι αλλιώς η ΝΔ θα χάσει,αλλά θέλω αυτός που θα διαδεχθεί τον Καραμανλή στην πρωθυπουργία να αξίζει,ας πούμε για παράδειγμα ότι με τον Βενιζέλο δεν έχω πρόβλημα και με πολλά άλλα στελέχη του Πασοκ,ακόμα και με 1-2 στελέχη του Συνασπισμού δεν έχω πρόβλημα,αλλά από την άλλη με πολλούς Μητσοτακικούς έχω πρόβλημα...
Το πολιτικό του θέματος δεν το μπλέκω εγώ αλλά πολιτικό είναι το θέμα και τα πολιτικά θέματα από πολίτες/πολιτικούς γίνονται και καρπώνονται.
Το δίκιο δεν χάνεται,είναι σαν τον χρυσό και μες στα σκατά χρυσός παραμένει.
Αν δεν κατάλαβες τι γράφω δεν σου φταίω εγώ αλλά ο δάσκαλος που δεν σου έμαθες ελληνικά ή δεν έχεις την υπομονή να διαβάσεις.
Εν τέλει αν όπως αφοριστικά έγραψες γράφω "γενικά παπαριές" ε τότε μην τις διαβάζεις και χάνεις το χρόνο σου!
element σαφώς και το ζήτημα με τους λαθρομετανάστες έχει πολυδιάστατη ανθρωπιστική υπόσταση...

Keen On Boys είπε...

...δεν την πολυπαλεύεις, ε;

Επικίνδυνα Ανώδυνος είπε...

Αφήνω το παραλήρημα ενός δικτά... εχμ του Owain Glyndwr, ο οποίος -προφανώς- μιλάει εκ του ασφαλούς χωρίς να βλέπει στο βάθος των γεγονότων. Είναι η περίπτωση «του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτάει το χέρι σου»...
Έχετε καταλάβει ρε παιδιά ότι η δικτατορία δεν έπεσε το '73, άλλα ότι απλώς φόρεσε ένα "δημοκρατικό" προσωπείο; Δυστυχώς και εγώ αργά το κατάλαβα...
Ως πρώην ημί-δεξιός πίστευα στην αστυνομία και στο ότι αποτελούσε λειτούργημα. Πίστευα ότι σε αυτήν την κ@λ@χώρα μπορούσες να ακουστείς και να πεις την γνώμη σου, όσο «ιδιαίτερη» και «αιρετική» και αν ήταν. Διαψεύσθηκα οικτρά και πικράθηκα αφάνταστα όταν «πήρα το κόκκινο χάπι» τον Δεκέμβριο και συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που πίστευα... Ότι όταν έχεις αντίθετη γνώμη, και προσπαθείς να την πεις, σε περιμένουν δακρυγόνα/ξύλο. Όταν προσπαθείς να την κάνεις να ακουστεί με την σιωπή σου, σε περιμένουν «αστυνομικοί» κουκουλοφόροι που θα διαλύσουν την σιωπή σου και δακρυγόνα/ξύλο. Όταν την κρατάς, άλλα την συζητάς με άλλους, πάλι ενοχλείς και μπορεί και να πεθάνεις.
Ο Owain Glyndwr, προφανώς ακόμα πιστεύει σε ανύπαρκτα ιδανικά και βλέπει παντού εχθρούς της «πατρίδος»... Μιάς πατρίδος που έχει καταντήσει πόρνη από ανθρώπους που -υποτίθεται- την υπηρετούν.
Όχι... δεν πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό, γιατί δεν πρόκειται για δημοκρατία, πρόκειται για ολιγαρχία. Και όσο η ολιγαρχία κυβερνα, τα σκάνδαλα θα αυξάνονται και το παρακράτος θα δρα και θα μεγαλώνει... Μέχρι που θα δούμε και βόμβα στο Μετρό στο Σύνταγμα η οποία θα σκοτώσει αθώους -ίσως να είμαστε και εμείς εκεί-.
Απλά και μόνο για να περάσουν κάποιον νόμο...
Για να κάτσουμε ήσυχα...
Για να μην τους ενοχλούμε...

«Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τον λαό.»

anna.
Μην παραξενεύεσαι ότι δεν έχουν πει τίποτα στην TV... Αυτό είναι χτύπημα για να τρομάξουν όσοι επιθυμούν πραγματική δημοκρατία...

Υ.Γ.1
Ουπς... Συγγνώμη... Με συνεπήρε ο λόγος...

Owain Glyndwr είπε...

Ε μα φυσικά δικτάτορας!αφού πήρα την εξουσία με τη βία,επέβαλα λογοκρισία κτλ. (μμμμ κάτι ανάμεσα σε χούντα και αναρχικούς μου κάνουν όλα αυτά...) αφού δεν είμαι aristeros είμαι και δικτάτορας και φασίστας και δεξί χέρι του Χίτλερ κτλ χαριτωμένα...Δεν μου λες επικίνδυνε;πόσο καιρό έχεις να συνουσιαστείς;μήπως να το άρχιζες σιγά σιγά,ξέρεις ηρεμεί και ξεθολώνεις!κι αν δεν πιάσει υπάρχουν και κάτι γιατρούληδες-καλοί άνθρωποι!- που δίνουν χαπάκια...

Ανώνυμος είπε...

"τα φιλμ που θελαμε αλλα δεν γινεται να γυρισουμε"

Πανεμορφο post , μπραβο...