Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Oμοφυλοφιλια & Αυτοπεποιθηση!




Ενας χαρακτηρισμος που μας "ακολουθει" εμας τους ομοφυλοφιλους ,ειναι αυτος του "ψωνιου".Και εμεις τον τιμουμε ,με το παραπανω τον χαρακτηρισμο αυτο.Ισως ειναι η γυναικεια ματαιοδοξια που λαμβανει χωρα σε αντρικο σωμα που προκαλει.Ειναι γεγονος παντως οτι οι περισσοτεροι γκει παιρνουν πολυ περισσοτερες ωρες μπροστα στο καθρευτη απο τον αντιστοιχο στρεητ αν και τα μεγεθη τεινουν στο να εξισωθουν.
Οπως ειπα και παραπανω ,οι πιο πολλοι το αποδιδουμε στη γυναικεια ψυχολογια που κουβαλαμε μεσα μας και κατ'επεκτασιν και στη ματαιοδοξια που διακρινει το φυλο αυτο.Αν και δεν θα απορριψω την εξηγηση αυτη ,εγω εχω σκεφτει και ενα αλλο λογο για τον οποιο ειμαστε ψωνια..Η ελλειψη αυτοπεποιηθησης.Ειναι αρκετα γνωστο ,οτι οταν καποιος νιωθει ανασφαλης ,μπορει να επιστρατευσει μια δυναμικη περσονα για να κρυψει την ανασφαλεια του αυτη.
Και θα αναρωτηθει καποιος,"Μα γιατι οι ομοφυλοφιλοι να ειναι περισσοτερο ανασφαλης απο τους ετεροφυλους?"΄.Αν και τιποτα δεν ειναι κανονας,πιστευω οτι η απαντηση βρισκεται στην εφηβεια μας,η οποια διαφερει αρκετα απο των ετεροφυλων.Και αυτο για τους απλουστατους λογους,οτι ειτε ομορφος ειτε ασχημος δεν εχεις τις ευκαιριες να φλερταρεις και να ερωτευτεις με ανταποκριση.Αντιθετως αναγκαζεσαι να καταπιεζεις τα συναισθηματα σου ,να υποκρινεσαι και γενικως να μην ζεις οτι ζει η υπολοιπη ομαδα.
Το αποτελεσμα αυτης της εφηβειας,ειναι μια εσωτερικευμενη ανασφαλεια που μετατρεπεται σε "λανθανουσα" αυτοπεποιθηση.Το δυστυχημα στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν τελικα μας δινεται η ευκαιρια να ζησουμε οσα χασαμε,γινομαστε σνομπ και υιοθετουμε μια σταση ντιβας ελπιζοντας οτι ετσι θα μας προσεξουν και θα πεφτουν σαν τα κοτοπουλα στα ποδια μας.Δυστυχως οι περισσοτερες "Ντιβες"καταληγουν απλα μονες τους,μια τραγικη φιγουρα της αλλοτε ακτινοβολουσας προσωπικοτητας τους.
Θα μου πειτε ,"Ειναι κακο να εισαι μονος σου?".Φυσικα και οχι.Συνηθως ομως οταν κανουμε τις ντιβες και τα ψωνια,το κανουμε γιατι αποζητουμε απεγνωσμενα την προσοχη των αλλων ,χωρις ομως να τους επιτρεπουμε να μας πλησιασουν.Στο τελος η πλειοψηφια βαριεται και φευγει.
Την επομενη φορα που θα συναντησετε ενα ψωνιο,που ζητα απεγνωσμενα την προσοχη σας,απλα γυριστε του την πλατη.Αλλωστε εσεις ειστε πολυ καλυτερη σκυλα απο αυτον!!!

Υ.Γ.:Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας πανω στο θεμα ειτε ειστε ψωνιο ειτε οχι.Σιγουρα ολοι μας ειμαστε και τα 2 καποιες φορες.
Υ.Γ.2:Ασχετο,ειδα συνεντευξη της Αννας Βισση ,πως κρατιεται τοσο νεα αυτη η γυναικα .Η Μαντονα μπροστα της μοιαζει με εβδομηνταρα...
Υ.Γ.3:Xαμογελατε και λιγο,ολο μες στην καταθλιψη ειστε...

26 σχόλια:

Τομ Σόγιερ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Πιστεύω και εγώ πως στα χρόνια της εφηβείας οφείλονται όλα. Μόνο που μερικοί ''γίνονται'' ντίβες, αλλά άλλοι παραμένουν ανασφαλείς και εσωστρεφείς.
Επίσης συμφωνώ με αυτό που προτείνεις, δηλαδή να αρχίσουμε να γυρνάμε την πλάτη σε όλες αυτές τις σπαστικές-κομπλεξικές που μεγαλοπιάνονται (κι ας είναι η τελευταία τρύπα του Ζουρνά).
Δεν έχω φάει απόρριψη από κομπλεξικιά ντίβα (και για να πω την αλήθεια, ούτε έχει τύχει να γνωρίσω και καμία μέχρι στιγμής), όμως η αντιπάθεια που μου βγάζουν κάποιες, δεν έχει προηγούμενο. Είχα κάποια επαφή μέσω Η/Υ και τσατ και κάποιες, ενώ έχουν πάρει το μισό λεκανοπέδιο, φερόντουσαν πραγματικά σαν αγάμητες.
Εγώ όταν διακρίνω τέτοιες συμπεριφορές, την κάνω λούις κατευθείαν.
Και σίγουρα, καλά παθαίνουν και μένουν μόνοι τους.

Τομ Σόγιερ είπε...

Και να συμπληρώσω πως δεν ωφείλονται όλα στην γυναικεία ψυχολογία - ματαιοδοξία. Περισσότερο είναι θέμα χαρακτήρα.

Elementstv είπε...

Πολυ σωστο αυτο που λες οτι καποιοι γινονται ντιβες,και καποιοι εσωστρεφεις.Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αφιερωσουμε αρκετο χρονο στον εαυτο μας για να επελθουμε σε μια ισορροπια.Η αληθεια ειναι οτι εγω ειμαι καπως ματαιοδοξος,αλλα αυτο οφειλεται στην εφηβεια μου οπως προειπα που οτι εκανα το εκανα κρυφα και νιωθω οτι ηρθε η ωρα να εκδικηθω.Ξερω πως ειναι λαθος και γιαυτο προσπαθω να ισορροπησω.

Hfaistiwnas είπε...

"η απαντηση βρισκεται στην εφηβεια μας,η οποια διαφερει αρκετα απο των ετεροφυλων.Και αυτο για τους απλουστατους λογους,οτι ειτε ομορφος ειτε ασχημος δεν εχεις τις ευκαιριες να φλερταρεις και να ερωτευτεις με ανταποκριση"

Αυτό νομίζω είναι η καλύτερη απάντηση...

Η κάθε προσωπικότητα είναι διαφορετική οπότε και η έκφρασή της διαφορετική ... εξαρτάται από το άτομο πάντα. Δεν μπορώ τα υπερβολικά ψώνια... το δήθεν τους και το "δεν υπάρχει άλλος"..

SK είπε...

Συμφωνώ, είναι όντως σημαντικοί λόγοι.
Αλλά ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι ότι οι άντρες (γκέι ή στρέιτ) ελκύονται πολύ από την εμφάνιση του άλλου. Επομένως, για να είσαι ελκυστικός σε αυτούς για τους οποίους ενδιαφέρεσαι, πρέπει να φροντίζεις την εμφάνισή σου.

ProFyLaKtiKo είπε...

προσωπικά η αυτοπεποίθησή μου χτυπάει κάτι αρνητικά ρεκόρ συνεχώς.

γενικότερα, κάποτε ο x-oyranoylis είχε κάνει μια σοβαρή ανάλυση πως όταν είσαι έφηφος και γκέι, σε αυτή τη χώρα, δεν έχεις κανέναν να μιλήσεις παρά μόνο τον εαυτό σου, οπότε γιαυτό και τον φροντίζεις.

αυτό είναι ένας λόγος. ο άλλος φυσικά, έχει να κάνει με το λεγόμενο gay lifestyle, όπου όλοι παιρνόμαστε μεταξύ μας, αλλά για να παιρνόμαστε πρέπει να είμαστε ντίβες και θεές, εξ ου και ψωνιζόμαστε.

εεε, όταν λοιπόν, αρχίζεις και κάνεις το κρεβάτι σου συλλογή από τρόπαια αντρών, τότε μοιραία ψωνίζεσαι γιατί νιώθεις πως έχεις πέραση...

αυτά....

tovenito είπε...

ως ματαιόδοξος, ανσφάλης και γκέι πιστεύω ότι κανένεα ανθρώπινο χαρακτηριστικό δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
νομίζω πως όλοι είναι λίγο από όλα, και απλά βρίσκονται άτομα ή καταστασεις που βγάζουν κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα στην επιφάνεια.
μια βασική κατευθυντήρια γραμμή πάντα υπάρχει και οφείλεται στην εσωτερική πορεία του καθενός που είναι μοναδική.
δεν θεωρώ γενικά τον εαυτό μου ψώνιο, ίσως σε μια υβριδική κατάσταση. και με απωθεί τρομερά το να είναι ο άλλος. είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα. να με φέρει στο αμήν το φουσκωμένο ψωνισμένο εγώ του άλλου

Elementstv είπε...

Διαφωνω και η απαντηση βρισκεται στο ποστ.Εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα διοτι οι περισσοτεροι γκει περνουν μια πιο καταπιεσμενη εφηβεια.Το πιο σωστο το ειπε ο Τομ,οτι λογω των κοινων εμπειριων που περνουν οι περισσοτεροι γκει και μαζι με την ιδιοσυγκρασια τους ,ειτε γινομαστε υπερβολικα εσωστρεφεις,ειτε ψωνια και τα 2 ομως οφειλονται σε μια αμυνα που επιστρατευουμε.Τελος,να πω οτι ,θα ελεγε ψεματα αν ελεγα οτι δεν ειμαι ματαιοδοξος,αλλα με την εννοια οτι ξερω την αξια μου και εσωτερικα και εξωτερικα.Δν ειμαι σνομπ και γενικα δεν ειμαι ανασφαλης(στο μετρο του δυνατου βεβαιως βεβαιως)...

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβάζω εδώ και καιρό και θέλω να σου πω ,πως μου αρέσεις πάρα πολύ και θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα.Είμαι πολύ όμορφος και πιστεύω πως θα σου αρέσω.Είσαι μόνος αυτό το καιρό?

Ανώνυμος είπε...

Quote:"Την επομενη φορα που θα συναντησετε ενα ψωνιο,που ζητα απεγνωσμενα την προσοχη σας,απλα γυριστε του την πλατη"

Βασικα ακριβως το αντιθετο,την επομενη φορα που θα συναντησετε ενα ψωνιο/ντιβα φερθειτε του ανθρωπινα εστω και για μια φορα.

Θα "βγει απο τα νερα του",θα εκπλαγει απο τον διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης που συνηθιζει να δεχεται και θα παρατηρησετε πως θα αλλαξει συμπεριφορα.

Οι "ντιβες" εχουν εισπραξει τοση απορριψη πρωτα στην ζωη τους απο την οικογενεια τους και μετεπειτα τοσο ειρωνικη συμπεριφορα απο τους υπολοιπους (εξ'ου και η ανασφαλεια) που εστω και μια φορα να τους αντιμετωπιζε καποιος ανθρωπινα θα ηταν αρκετο για να δειτε μετα εναν αγνωριστο ανθρωπο.

Elementstv είπε...

@Ανωνυμε:Βασικα το μπλογκ αυτο δεν εχει σκοπο να βρω γκομενο.Οχι δεν ειμαι μονος,και μονος να ημουν ,δεν θα εκμεταλλευομουν το μπλογκ για τετοιους σκοπους.Δεν διαγραφω το σχολιο σου ,ωστε να το διαβασουν και αλλοι που μου στελνουν ερωτικα e-mail ΔΕΝ ενδιαφερομαι....Ευχαριστω..
@Γιαννη,ναι η αληθεια ειναι οτι οταν τους φερθεις ανθρωπινα ,οι περισσοτεροι μαλακωνουν και δειχνουν μια πολυ ευαισθητη πλευρα.Αλλα θεωρω κουραστικο να προσπαθεις να αλλαξεις τον αλλο.Εγω προσωπικα δεν κομπλαρω με κανεναν οσο κουκλος ή ψωνιο και να ειναι.Αν δω ομως οτι δεν εχει σκοπο να με σεβαστει,ε τοτε απλα του γυρνω τη πλατη.

stella είπε...

Ξερετε πως δεν μου αρεσει να μιλαω για το ποσο ΘΕΕΑ ειμαι,αλλα αφου επιμενετε αντε να σας πω.
Το εγω ,γενικα ειναι υπερανεπτυγμενο στουσ gay γενικα.
ολες κρυβουν μια Μις Υφηλιος μεσα τους και ελα παραδεχτητε το μην ντρεπεστε.
Χεστηκα και για την αννα και για την ματζενα.
το δικο μου το μαγουλακι ειναι φραπα παντως.
Τεσπα να εισαι απλα ο εαυτο σου.τπ περισσοτερο,τπτ λιγοτερο.
αυτο απο μονο του ειναι αρκετα ομορφο χωρις να γινετε μπαροκ

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την γυναικεια πλευρα τοσο, οσο με την ανασφαλεια. Δλδ ελεος το καθε παιδακι, κυριολεκτικα, να το παιζει οτι ειναι κ ο Brad Pitt σε γκει εκδοση.. Χαλαρωστε λιγο.. Ειναι πολυ ξενερα να αντιλαμβανεσαι οτι το ατομο με το οποιο φλερταρεις η θες να φλερταρεις τουλαχιστον εχει τοσο αερα στα μυαλα του που κοντευει να απογειωθει. Και αυτο ισχυει για ολους. ειτε ωραιο ψωνιο ειτε μαπα.

tovenito είπε...

δηλαδή μου λες ότι δεν υπάρχουν στρέιτ άνδρες ή γυναίκες με αυτά τα χαρακτηριστικά;
διαφωνώ..
ενδεχομένως στους γκέι το ποσοστό να είναι παραπάνω δε λέω, αλλά μέχρι εκεί.

υγ. αυτό το πράγμα να διαφωνούμε στα πάντα, εδώ μου κάθεται!

dreaming_boy είπε...

θα συμφωνήσω ότι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των γκεϊ..αν και όντως συναντάται περισσότερο σ' αυτούς κι αυτό γιατί εμείς το παρατηρούμε έχοντας να κάνουμε πιο συχνά μαζί τους...

Το γιατί κάποιος είναι ψώνιο/ντίβα (προσωπικά διακρίνω σε ψώνια με αιτία και χωρίς αιτία-συκιέ) είναι δική του υπόθεση( ή καλύτερα πρόβλημα)..

Όσες φορές πούλησα υφάκι το κανα καθαρά για λόγους άμυνας και ντροπή μου..

Σημασία έχει να τα 'χεις καλά με τον εαυτό σου..Κι αν συμβαίνει (εσωτερικά και εξωτερικά) ποιος ο λόγος να προβάλεις την ήδη διαπιστωθείσα (από σένα) υπεροχή σου; απλά απολαμβάνεις την κορυφή και το θαυμασμό των άλλων!

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα θα συμφωνίσω με το ονειρόπαιδο.Οι ελάχιστες φορές που χρειάστηκα να φερθώ με ένα κάποιο "τουπέ" ήταν επειδή δεν μου άρεσαι ο άλλος και αναγκαστηκά έπρεπε να περάσω εκείνο το 2ωρο μαζί του,το πιο άσχημο από όλα νομίζω πως ήταν που έτυχε στο ίδιο καφέ να είναι και η παρέα του,απλά άκουσα έναν φίλο του να λέει "έλα...μην γίνεσαι τόσο κακός".Έχω γνωρίσει "ντίβες" και ντίβες,είναι όλοι διαφορετικοί με τους συντρόφους τους και γενικά τα πάνε καλά και με τον εαυτό τους,απλά μερικές φορές κρύβονται πίσω από μια περσόνα,την οποία όμως την αφήνουν κατά μέρος όταν δουν ότι ο άλλος αξήζει ή όταν θέλουν να κάνουν κάτι μαζί του,εκτος βέβαια από τις "λυσσάρες",άλλη κατηγορία,εκείνοι σου τη πέφτουν και ταυτόγχρονα είναι μοναδικοί σε αυτό τον κόσμο αλλά θέλουν και να πας μαζί τους επειδή είναι μοναδικοί...έλεος δηλαδη!!!

Elementstv είπε...

@Στελλα:Εισαι μια θεα,αυτο ειναι γνωστο.Αληθεια εισαι ξαδερφη της Μπελουτσι?
Πανος:Συμφωνω με αυτο που λες,αλλα καμμια φορα,αν ο αλλος σου γινει κολλιτσιδα,το να το παιξεις ψωνιο και κακος,φαινεται η μονη λυση.
@tovene:Εχεις δικιο οτι γενικα στο ιντερνετ ολοι διαφωνουμε πολλοι.Αλλα αυτο γινεται γιατι απλα παρερμηνευουμε τα λεγομενα,και γενικα τα αναλυουμε πολυ.Πχ εδω δεν λεω πουθενα οτι δεν συμβαινει και για τους στρεητ,απλα νιωθω οτι στους γκει ειναι ενα μεγαλυτερο ποσοστο.Και κατι ισως που δεν ειπα ειναι οτι θεωρω οτι και οι γκει ωριμαζουν,απλα ωριμαζουμε γυρω στα 23-26 .Γνωμη μου παντα...

Τομ Σόγιερ είπε...

Κάν' το 30-35...

Ναυτίλος είπε...

Θα ακουστώ κλισέ, αλλά θα το ξαναπώ: γι’ αυτό τον λόγο που περιγράφεις (κι’ άλλους πολλούς) υιοθετώ για τον εαυτό μου την λέξη «πούστης» κι όχι «gay».

Γιατί gay στις ημέρες μας έχει καταντήσει να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο, ένα Life-style που έχει κανόνες και νόρμες για να ενταχθείς. Ενώ ο «πούστης» είναι αυτό που όλοι μάθαμε από μικρά παιδιά: ο άντρας που γαμιέται με άντρες. Εκτός από την σεξουαλική προδιάθεση, δεν περικλείει καμία άλλη ιδιότητα (εκτός αν χρησιμοποιείται μεταφορικά, οπότε μπορεί να έχει κακό ή καλό νόημα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Προσωπικά δεν περνάω ώρες στον καθρέφτη, ούτε τεστάρω τα ρούχα μου. Βγαίνω τις περισσότερες φορές αχτένιστος γιατί ξέρω πως ο αέρας θα μου χαλάσει τα μαλλιά ούτος ή άλλος, δεν βάζω ζελέ, κεριά κι άλλα σκευάσματα γιατί α) βαριέμαι, β) τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, γ) δεν μου αρέσει η ιδέα ν’ αλλάζω το φυσικό στυλ των μαλλιών. Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα, ιδίως όταν μου λένε πως πρέπει επειδή ο σχεδιαστής είναι «gay» (δηλαδή, αν ο Χίτλερ είναι gay, πρέπει αυτομάτως ν’ αποδεχτώ και ν’ ακολουθώ την ιδεολογία του;!) Τέλος, δεν ακολουθώ «gay» συμπεριφορές και κλισέ, γιατί απλά, δεν με εκφράζουν.

Ξέρεις, δεν με πειράζει να γίνει κάποιος "κλισέ-gay", με πειράζει που διαπιστώνω καθημερινά, πως το 90% το κάνει από μιμητισμό, γιατί νομίζουν πως επειδή είναι ομοφυλόφιλοι άνδρες, πρέπει, για να ταυτιστούν και να κεντραριστούν κάπως τον από την εφηβεία, όπως σωστά αναφέρεις, ανερμάτιστο ψυχισμό τους. Στην εφηβεία, για τους λόγους που πολύ σωστά αναφέρεις, μας βγαίνει ένα βραχυκύκλωμα, ένα «πού στον πούτσο ανήκω εγώ»; Και το αναπληρώνουν αργότερα, όταν αποδέχονται την διαφορετικότητά τους, με την τυφλή υιοθέτηση των "gay" κλισέ συμπεριφορών. Μεταξύ αυτών, είναι κι’ αυτή της «ντίβας» όπως λές.

Κλείνω επαναλαμβάνοντας τον εαυτό μου: Είσαι άντρας κι έχεις πέος κι όρχεις, αλλά έλκεσαι ερωτικά από άτομα του ίδιου φίλου; Κανένα πρόβλημα! Μείνε αυτός που είσαι, όπως είσαι, όπως σκέφτεσαι, και το βράδυ απόλαυσε τον έρωτα. Μην αλλάζεις, μην υιοθετείς ξένες προς εσένα ιδεολογίες κι’ ενέργειες. Δεν θα σε κάνουν περισσότερο ή λιγότερο «gay» ή «πούστη» ή «αδερφή» ή όπως αλλιώς το λένε.

Έμ’ α ποια!!

Υ.Γ.: Λατρεύω τα κείμενά σου!! :-)

Είδωλο είπε...

Aυτοπεπ οι η θηση?


ΛΟΛ

g for george είπε...

Γυναικεία ψυχολογία!!!

Μάνα έχω γυναικεία ψυχολογία!

Principito είπε...

Θα διαφωνήσω στο ότι gay = ψώνιο. Αυτή η εικόνα είναι καρακλισέ. Το αν είσαι ψώνιο ή όχι είναι θέμα χαρακτήρα και θέμα του πώς έχεις μεγαλώσει και έχεις μάθει να βλέπεις τον εαυτό σου. Σίγουρα υπάρχουν και ντίβες και ψώνια και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Δεν είμσατε όμως όλοι έτσι.

Με ρώτησες πριν κανα μήνα και βάλε αν επήλθε το τέλος του μπλογκ μου. Σου απαντώ σήμερα με μεγάλη αργοπορία, ότι όχι δεν το κλεισα το μαγαζάκι και θα συνεχίσω να ποστάρω αλλά αραιά και που όπως το κόβω. Φιλιά!!

Ντεμης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ναυτίλο του Διαδικτύου! Απόλυτα όμως! Σταύρος Ζαλμάς, ποτέ-ποτέ-ΠΟΤΕΕΕΕ Λάκης Γαβαλάς ή Κωστέτσος, αυτούς θα τους έσπαγα στο ξύλο αν τους πετύχαινα πουθενά! Αυτοί μας έχουν καταστρέψει.
Αλλά συμφωνώ και μαζί σου, καλό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου, εδώ βλέπεις κάτι ογδοντάρες να είναι στο καντίνι. Παν μέτρον άριστον όμως. Ακόμη κι αν κάποιος "αισθάνεται" ντίβα, το παν είναι να μην το δείχνει, να μοιάζει σαν να μη το καταλαβαίνει καν! Αλιώς καταντά γελοίος/α.

stassa είπε...

Μάιστα. Μετράμε. 1) Οι γκέυς είναι κομπλεξικές ψωνάρες. 2), έχουν γυναικεία ματαιοδοξία σε αντρικό σώμα, άρα 3) είναι γυναίκες παγιδευμένες σε αντρικό κορμί και 4) οι γυναίκες έχουν τη ματαιοδοξία στη φύση τους, και τέλος 5) οι στρέητ άντρες δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους όσο οι γκέυς.

Τί είσαι μωρέ, διπλωματούχος της σχολής ανθρωπολογίας του Αλ Μπάντυ; Σου φαίνεται ΟΚ δηλαδή, σαράντα χρόνια μετά το Σταύρο Παράβα να υποστηρίζεις ακόμη τέτοιες γραφικές μαλακίες;

Elementstv είπε...

Θα μπορουσα να κατσω να σου γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το ποσο λαθος εισαι(κατα τη γνωμη μου) στους χαρακτηρισμους σου,αλλα η μικρη μου πειρα μου εχει μαθει οτι ,ο,τι και επιχειρηματα να παραθεσεις ,οσο και λογικα να ειναι,αν καποιος δεν διατιθεται να πεισθει,δεν πειθεται.Οποτε σου απαντω οτι ειναι απολυτα σεβαστη η απαντηση σου,και για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα σχολια...Αντε γεια τωρα!

suncitizen είπε...

Για να τα ισοπεδώσω πάλι όλα, θα μιλήσω ψυχρά.
gay=σώμα και str8=χρήμα.
Ξέρω, ξέρω... είμαι μίζερος, κομπλεξικός, παρανοϊκός, αρτηριοσκληρωτικός, υπερβολικός και ακραίος.
Πείτε ότι θέλετε.
Αυτός είναι ο κανονας.
Επομένως, ένας gay δίχως πολύ καλή εμφάνιση, δεν έχει σχεδόν καμία τύχη.
Ομοίως και ένας str8 που δεν έχει λεφτά για να εμπνεύσει ασφάλεια στη γυναίκα.
Φυσικά, κάθε καόνας έχει εξαιρέσεις. Αλλά άντε βρείτε τις.
Ένας γκει ζει ανταγωνιστικά. Δεν έχει γάμους και οικογένειες που παρέχουν μια μονιμότητα για λόγους που σχετίζονται με οικονομικά ή παιδιά κλπ.
Μόλις βαρεθεί ή τον βαρεθούν, γυρίζει ξανά στο κυνηγι. Και για να πιάσει το "θύμα" του, πρέπει να μετράει εμφανισιακά. Αλλιώς, το "θύμα" θα βρει άλλον που μετράει εμφανισιακά και χέστηκε για το μέτριο κυνηγό.
Οι γκέι σχέσεις είναι συνήθως σαρκικές, ρηχές και ηδονικές. Γι αυτό και είναι και σύντομες.
Ο γκέι συνειδητά ή ασυνείδητα έχει καταλάβει ότι το μόνο που του μένει σε αυτή τη ζωή είναι να περάσει καλά. Δε θα κάνει οικογένεια, θα είναι μια ζωή στη διαφρετικότητα και στη μειοψηφία, στην αμφισβήτηση της κοινωνίας. Επομένως, ας χαρεί όσο προλαβαίνει τουλάχιστον τη ζωή του. Απο εκεί ξεκινάει η ωραιοπάθεια και κατ επέκταση τα "ψώνια" .