Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Οτι λαμπει .....


Πριν 2 χρονια ο Τασος και ο Αλεξης ηταν ζευγαρι...Και οχι ενα απλό ζευγαρι .Ηταν ο φθονος ολης της γκει κοινοτητας της Αθηνας.Ο Τασος ηταν η ενσαρκωση της αντρικης ομορφιας.Ψηλος,γεροδεμενος(οχι φουσκωτος)με ομορφο αρρενωπο προσωπο.Ηταν μολις 34 και ειχε ηδη δικο του σπιτι 180 τ.μ παρακαλω ,τελειο αμαξι και γενικα οτι μπορουσε να του προσδωσει την εννοια του πολυ πετυχημενου στα 34.
Ο Αλεξης παλι ηταν 26 χρονων ,αυτο που λεμε twink ,αλλα στο πολυ ομορφο.Ειχε τελειωσει την σχολη του και τωρα εκανε το μεταπτυχιακο του.Περνουσε το χρονο του με φιλους ,βγαινοντας για καφε,σινεμα ,γυμναστηριο αλλα και ορειβατωντας μιας και ηταν το αγαπημενο του χομπι.Εκει γνωρισε και τον Τασο.Η ελξη ηταν ακαταμαχητη και απο τις 2 πλευρες .Δεν αργησαν να βγουν για καφε.Ηταν απιστευτο!Αλληλοσυμπληρωναν ο ενας τον αλλο!Ειχαν τοσα κοινα και κουβεντιαζαν για ωρες.Συντομα εκαναν ερωτα.Ερωτα οχι σεξ διοτι δεν χωρουσαν τετοιες "εννοιες" στη σχεση τους.Η σχεση τους ηταν αγνη και γεματη αγαπη.
Ολοι ευχονταν να βρουν μια τετοια σχεση ,και κρυφα τους ζηλευαν πολυ.Ζηλευαν το ποσο αγαπημενοι εδειχναν οταν ο Αλεξης πειραζε τον Τασο ,δαγκωνωντας του απαλα την ακρη του αυτιου του ,με τον Τασο να κανει δηθεν τον ενοχλημενο,μα οχι για πολυ καθως παντα εσκυβε και του εδινε ενα τρυφερο φιλι.Τα λεφτα του Τασου τους εδωσαν την ευκαιρια να αφησουν για παντα πισω τους τα σκοτεινα κλαμπ ,και ο κυκλος τους πλεον αποτελουταν απο πολυ εκλεκτους ανθρωπους.Κατεβαιναν στο γκαζι 1-2 φορες τον χρονο σαν εκπαιδευτικη εκδρομη.Ξερανε οτι τους φθονουσαν και το απολαμβαναν.Αν και εχασαν πολλες φιλιες ετσι ,δεν τους πειραζε ειχαν ο ενας τον αλλο.


Ο Αλεξης καταπιε αλλο ενα χαπακι."Δεν γινεται,αυτα τουλαχιστον πρεπει να λειτουργησουν.Δεν γινεται.."σκεφτηκε απο μεσα του.Η αληθεια ειναι οτι ειχε παρει 6 ολοκληρα κιλα ,και ο Τασος του ειχε τονισει χωρις περιστροφες οτι αν δεν τα εχανε ,θα χωριζαν..Αν και ειχε καποιες ζαλαδες τελευταια,παρενεργειες των χαπιων,δεν φαινοταν να τον προβληματιζουν.Αρκει να ηταν ικανοποιημενος μαζι του ο Τασος...


Ο Τασος οδηγουσε στην πηγμενη απο κινηση Βασ.Σοφιας.Πατησε βιαστικα 2 πληκτρα στο κινητο του και το εφερε στο αυτι του .
"Ελα ,εισαι ετοιμος?",ρωτησε τον Αλεξη..
"Σε 10 λεπτα ..."αποκριθηκε..
"Τι κανεις γαμω την παναγια σου τοσες ωρες?",ουτε γκομενα να ειχα."Λοιπον να εισαι ετοιμος γιατι σε 5' ειμαι εκει.Αλλιως θα ακουσεις κανα γαμωσταυριδι....
Καθως κλεισανε τα κινητα,ο Τασος ελεγξε για μηνυματα εχοντας το νου του στην κινηση.
"Ελα γαμια μου ,το χθεσινο ηταν τελειο.Ποτε θα επαναληφθει?",Καθως το διαβαζε ενα χαμογελο σχηματιστηκε στα χειλη του.
"Συντομα ,μωρο μου ,συντομα.Θα σε δω αυριο στο γνωστο μερος.Θα σου γαμησω ο,τι εχεις και δεν εχεις!".Πατησε αποστολη ,βριζοντας παραλληλα εναν οδηγο μηχανης που περνουσε με ταχυτητα αναμεσα τους.


Ο Αλεξης ηταν σχεδον ετοιμος οταν ακουσε την ειδοποιση εισερχομενου μηνυματος.Αρχισε να διαβαζει το μηνυμα:
"Συντομα ,μωρο μου ,συντομα.Θα σε δω αυριο στο γνωστο μερος.Θα σου γαμησω ο,τι εχεις και δεν εχεις!"
Το κινητο του γλιστρησε απο τα χερια.Καιρο τωρα υποπτευοταν τι συνεβαινε αλλα δεν ηθελε να το αναφερει γιατι φοβοταν οτι θα χωριζανε.Το κινητο ξαναχτυπησε .Ο Τασος του εκανε αναπαντητη να κατεβει.Καθως κατεβαινε με το ασανσερ,κοιταξε τον εαυτο του στον καθρεφτη.Με κοπο ενα χαμογελο σχηματιστηκε στα χειλη του.

Εκεινο το βραδυ για ακομη μια φορα ολοι ζηλεψαν αυτο το ταιριαστο ζευγαρι,και ευχηθηκαν κρυφα να βρουν κατι παρομοιο.Οι ιδιοι δεν επαψαν να φιλιουνται και να αγκαλιαζονται κανοντας τους παντες να αναρωτιουνται γιατι η ζωη να ειναι τοσο απλωχερη με καποιους..Το ιδιο βραδυ ο Αλεξης δεν κοιμηθηκε καθολου.Καυτα δακρυα κυλουσαν στα μαγουλα του.Ο Τασος δεν καταλαβε τιποτα.

Αυτο ειναι το κριμα με τις σχεσεις.Καποιες φορες φαινονται ομορφοτερες απ'έξω.Και το περιεχομενο τους μπορει να ειναι διαφορετικο απ'ότι φαινεται...

Υ.Γ.:Το ποστ αυτο αφιερωνεται στην αγαπημενη μου αδερφη Μενια,που γιορταζει σημερα.Τα δωρα αφηστε τα στην ρεσεψιον!

28 σχόλια:

Mirela είπε...

Πολύ σκληρό και αληθινό αυτό που έγραψες, μπράβο σου.

Έτσι έχουν τα πράγματα.
Πολλές φορές μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω, που θυσιάζουμε την πραγματική μας ευτυχία για αυτην.
Και συχνά κολλάμε τόσο πολύ στην εμμονή του να βρούμε τον "τέλειο σύντροφο", που ενώ δεν υπάρχει, θα χτίσουμε για τον εαυτό μας μια ψευδαίσθηση οτι τον έχουμε ήδη βρει...

Elementstv είπε...

Συμφωνω μαζι σου μιρελα μου και καλως ηρθες.Πραγματι πολλες φορες μια σχεση την θελουμε μονο και μονο επειδη ετσι νομιζουμε οτι θα ανεβουμε στα ματια των αλλων/.

Hfaistiwnas είπε...

Σαν τους τάφους... όμορφοι απ'έξω, κόκαλα από μέσα..
Σκληρό, όπως είπε η Μιρέλα.. αλλά συμβαίνει.. Αν δεν νιώθεις καλά ποιός ο λόγος να κάθεσαι;
OMG τόσο αυτοκαταστροφικό..

Ανώνυμος είπε...

Elements, νομίζω είναι από τα καλύτερα ποστ που έχεις γράψει.
Πιστεύεις πως υπάρχει ζευγάρι χωρίς προβλήματα και συγκρούσεις στη σχέση του (και μιλάω τώρα για σχέση με αρκετά μεγάλη διάρκεια, όπως αυτή που περιέγραψες)? Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι το "τέλειο" ζευγάρι που φαίνονται, ή ότι η σχέση τους δεν έχει ουσία.

Πάντως συμφωνό απόλυτα με το νόημα του κειμένου σου.
Καλό Φθινώπορο :)

ProFyLaKtiKo είπε...

τυγχάνει να γνωρίζω άτομα με τέτοιες σχέσεις που κατά τα άλλα επαγγέλονται συντροφικότητα και κουραφέξαλα...

απλά για μένα δεν είναι αυτές οι σχέσεις που θα ζηλέψω...

σίγουρα υπάρχει κάπου αυτή η αληθινή

Elementstv είπε...

@Ηφαιστιωνας:Εγω παντως θα καθομουν ,ακομη και ας ηταν αυτοκαταστροφικο.
@trace hunter:ευχαριστω πολυ.Πραγματι ειμαι περηφανος για αυτη τη μικρη ιστοριουλα γιατι δημιουργηθηκε σε 10' χωρις πολλη σκεψη.Εννοειται πως υπαρχει η τελεια σχεση ,και σε καμμια περιπτωση δεν σημαινει οτι οταν βλεπουμε ενα ζευγαρι ευτυχισμενο ,αυτο κρυφα ειναι δυστυχισμενο.Απλα ολοι εχουν το "αγκαθι"τους .Αυτο το πιστευω.
@profylaktiko:Αληθινο για τον καθενα ειναι κατι διαφορετικο,ετσι?Δηλαδη αυτο που για σενα ειναι τελειο και θα το φθονησεις εμενα μπορει να μου ειναι αδιαφορο.Αυτο ειναι βεβαια μια αλλα πτυχη του θεματος.

Phoebus είπε...

Γλυκέ μου Elements,

Έγραψες μια φράση που είναι η καρδιά όλου του ποστ: «Καιρό τώρα υποπτευόταν τι συνέβαινε αλλά δεν ήθελε να το αναφέρει γιατί φοβόταν ότι θα χωρίζανε.»

Δεν γνωρίζω αν η ιστορία που περιγράφεις έχει σχέση με υπαρκτά πρόσωπα ή καταστάσεις, αλλά δυστυχώς έγινα μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού. Αυτό που μου επέτρεψε να διακρίνω το μαύρο του «είναι», πίσω από τη λάμψη και την ομορφιά του «φαίνεσθαι» ήταν ότι στη θέση του Αλέξη, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Ίσως ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο. Και αυτό με πόνεσε.

Ο Αλέξης της ιστορίας σου και ο «Αλέξης» της δικής μου, μοιράζονται το ίδιο μαρτύριο. Είναι ερωτευμένοι, δοσμένοι ολοκληρωτικά σε έναν άνθρωπο, έχουν αγκιστρωθεί επάνω του και φοβούνται να πατήσουν στα πόδια τους. Αυτό είναι το λάθος τους. Αλλά τον αγαπούν. Ίσως παθολογικά. Αλλά τον αγαπούν, περισσότερο από τον εαυτό τους. Κι αυτό τους κάνει πέρα από «θύματα» και ευγενείς ψυχές. Ζουν για εκείνη τη στιγμή ευτυχίας, τη μια και μοναδική ανάμεσα στις πολλές άσχημες. Είναι το μεγαλείο και η δύναμη τους.

Από την άλλη, ο Τάσος δεν είναι το χειρότερο πλάσμα του κόσμου. Θα ήταν εύκολο να τον χαρακτηρίσουμε φτηνό, εγωιστή, αδιάφορο για τα συναισθήματα του άλλου και εκμεταλλευτή. Αλλά σηκώνει κι αυτός τον δικό του σταυρό. Όλοι, μα όλοι, έχουμε μέσα μας μια φωνούλα που λέγεται αυτοκριτική. Και η δική του είναι πολύ δυνατή. Απλά χάνεται μέσα στους λαβύρινθους του μυαλού του και το μόνο που του μένει είναι η δυνατή ηχώ που τρελαίνει το μυαλό του. Τρόμαξα όταν ένιωσα πόσο «μόνος» ένιωθε ο «Τάσος» της δικής μου ιστορίας, μέσα στους δικούς του λαβυρίνθους.

(Συγνώμη που πλάτειασα, αλλά με άγγιξε πολύ αυτό το ποστ)

Elementstv είπε...

Οχι η ιστορια δεν βασιζεται σε ενα αληθινο γεγονος.Η αληθεια ειναι οτι αφησα απλα τα δακτυλα μου να σχηματισουν μια ιστορια ,χωρις διορθωσεις και σκεψη.Τωρα που την ξαναδιαβαζω φαινεται οτι ο Τασος ειναι ο κακος της υποθεσης κατι που δν αληθευει στη ζωη.Ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης.Δεν ξερω για το δικο σου Αλεξη ,αυτος ο Αλέξης πιστευω οτι εκτος απο το κινητρο της αγαπης εχει και το κινητρο της αποδοχης απο τη κοινοτητα.Αν δεις περιγραφω αρκετα το φθονο των αλλων προς το ζευγαρι,θελοντας να προσδωσω αλλο ενα κινητρο για το λογο που ειναι μαζι.Πολλοι δεν το παραδεχομαστε ,αλλα πιστευω οτι για πολλους ειναι ενα κινητρο η αποδοχη και ο φθονος των αλλων...

tovenito είπε...

πολλές φορές είναι έτσι. μόλις κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει ο άλλος μέσα στους τοίχους, πολύ δε περισσότερο μέσα στην ψυχή του.
η βιτρίνα προέχει.

υγ. με γεια το νέο λουκ!

the boy with the arab strap είπε...

οταν δεν μας ενδειαφερει ο εσωτερικος μας κοσμος που εχει πραγματικη λαμψη , αυτα ειναι αναποφευκτα να συμβουν και συμβαινουν στις περισσοτερες σχεσεις.

Elementstv είπε...

Αν και δεν θελω να θεσω αυτο το ζητημα,κρασι νερο και θαλασσα,εχω να σου πω οτι θεωρω μεγαλη βλακεια να θεωρουν οτι οι ομορφοι δν εχουν εσωτερικο κοσμο.Και 2ον οσοι παραπονιουνται οτι κανεις δεν προσεχει τα ψυχικα τους χαρισματα,μηπως και οι ιδιοι δεν προσεχουν των αλλων???

Είδωλο είπε...

Καλα αυτο βρηκες να αφιερωσεις στην αδερφη σου?
απαπαπαπα


Ρε αγορι, ευτυχως εισαι πολυ ωριμος για την ηλικια σου. Δε θα σου πεσει βαρυς ο μυθος του "ερωτα"

Δε ξερω αν σε χαιρομαι η αν ειναι ασχημο που δεν εχεις κατι να πιστευεις.

Elementstv είπε...

Ναι εχεις δικιο ,ειναι λιγο ακυρο ως αφιερωση.Ρε συ Χρηστο ομως,γιατι πρεπει σωνει και καλα να πιστευουμε σε ενα προτυπο σχεσης οπου ειμαστε για παντα μαζι,μονογαμικοι κτλ.Δηλαδη εσυ οταν εχεις σχεση ,δεν γυρναει το ματακι σου?Εμενα παντα...
Το θεμα ειναι να εχουν συμφωνημενα απο πριν τα πλαισια της σχεσης τους 2 ανθρωποι.Αλλωστε το προτυπο της μονογαμικης σχεσης εχει αρχισει να καταρρεει.Συμφωνοι εχει πολυ δρομο ακομη, αλλα η αρχη εγινε..

Τομ Σόγιερ είπε...

Άλλο να παίζει, απλά, το ματάκι και άλλο να παίζει το πουλάκι... Όμορφο ποστ. Τί να πω παιδιά..? Εγώ πιστεύω στην αγάπη... Παρ' όλο που δεν την έχω ζήσει. Μήπως, elementstv, μέχρι στιγμής, δεν έχεις νιώσει ούτε εσύ, κάτι το αξιόλογο..? Μήπως δεν έχεις βρει το ''απόλυτο''? Γιατί νομίζω ότι υπάρχει το ''απόλυτο''. Και σύμφωνα με αυτό, εγώ πιστεύω ότι ισχύει το ''για πάντα μαζί'' και το ''μονογαμικοί''... Νομίζω ότι πάντα στις ζωές μας έρχεται κάποιος που του τα δίνουμε όλα και τρελενόμαστε από αγάπη.
Αυτά.

Α! Μου άρεσε και η διευκρίνηση για τον Τάσο: (όχι φουσκωτός).

the boy with the arab strap είπε...

δεν εννοω μονο τους ομορφους αλλα γενικα τον περισσοτερο κοσμο που χανεται σε λαθος δρομους και δεν αναπτυσει τον εσωτερικο κοσμο , γιατι απο εκει βγαινει ολη η λαμψη και η ομορφια του καθενος, απο τον αληθινο μας εαυτο .

pinelopi t. είπε...

ακριβώς έτσι συμβαίνει με όλες τις σχέσεις είτε γκει είτε στρειτ.. ειτε ερωτικές, είτε οικογενειακές επαγγελματικές κτλ..μας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος.. και ζούμε τελικά τη ζωή μας όπως θέλουν οι άλλοι.. ξυπνάμε ένα πρωί και συνειδητοποιούμε ότι σε όλη μας τη ζωή είμασταν δυστυχισμένοι γιατί απλά δε τη ζούσαμε..

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλή ιστορία μπράβο!
Και υπάρχουν ζευγάρια όπως ο Τάσος και ο Αλέξης της ιστορίας. Δυστυχώς.

g for george είπε...

Μετά από καιρό μαθαίνεις να δίνεις και να δίνεσαι όσο κι όπου πρέπει.

Μια σχέση για να ισορροπήσει θέλει όλα τα πόδια της βάσης να πατούν γερά.

Elementstv είπε...

Σας ευχαριστω και χαιρομαι που αρεσε η ιστορια μου.Οσο για τις σχεσεις ,ρε παιδια τολμηστε και δεν θα χασετε .Στη ζωη κερδιζει αυτος που ζει και οχι αυτος που περιμενει...Ακουστε με και μενα...Κατι ξερω!

Leviathan είπε...

poli asximi istoria....pragmatika...auti i ipokrisia mou ti dinei poli...kalispera...filia!

gay super hero είπε...

Πολύ καλό. Μπράβο!

Chris Aquarius είπε...

AX AX, ego na deis istories teties poy exo na grapso kai einai kai alithines kiolas!!! aaa, gia stasoy, afoy tis grafo sto blog moy, bebea me eythimo/monadiko tropo panta, den xriazete na melanxolisoyme kiolas gia xari toys :P!!!!

Y.G: poli kalh h istoria alla distixos ginete akribos etsi tis perisoteres fores. oi gay sxeseis distixos einai ena thema poy den bgazeis akri, apla tonizeis ti theleis ekinh thn sthgmh apo ton allon kai ayto, an to peis oti ola einai oraia kai kala tote zeis ston kosmo soy (sthle dieythinsh na ertho kai go ekei :P )

Elementstv είπε...

lol θα το ελεγξω το μπλογκ σου(εχεις και πολλα!)

Aviator είπε...

Να ρωτήσω κάτι αδιάκριτο..? Τα χάπια για ποιό λόγο τα έπαιρνε?

Elementstv είπε...

Τα επαιρνε για να αδυνατισει.Νομιζα πως ηταν κατανοητο.Φιλια

George Tsitiridis είπε...

ωραία ιστορία...
με προβλημάτισε λίγο..
πόσες θυσίες να κάνεις άραγε για μία σχέση?

Elementstv είπε...

Εγω προσωπικα δεν θα εκανα καμμια θυσια που θα με υποβιβαζε ως ατομο.Αλλα δυστυχως ή ευτυχως βλεπεις πολλα ατομα να διατειθενται να θυσιαστουν για μια σχεση...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.