Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Gay-Straight Love:Reality Or Myth?




Ενα απο τα μεγαλυτερα ερωτηματα που εχουν αρκετοι γκει ειδικα οταν ειναι πιο νεοι ειναι αν μπορει να υπαρξει καποιο ειδυλιο μεταξυ ενος straight και ενος gay.Λοιπον εγω δεν ειμαι ειδικος αλλα θα ηθελα να παραθεσω τις δικες μου εμπειριες πανω στο θεμα αυτο.Μεγαλωνοντας σε μια επαρχια μαθαινεις απο αρκετα μικρος οτι ειναι επικινδυνο να εξωτερικευεις επιθυμιες σου που δεν ταυτιζονται με τις κοινως αποδεκτες επιθυμιες του κοινωνικου συνολου. Ετσι κι εγω εμαθα να υπακουω στη λογικη "Look but do not touch ".

Καθως ομως εμπαινα στην εφηβεια η σεξουαλικη επιθυμια γινοταν εντονοτερη.Υπηρχε λοιπον ενας συμμαθητης μου, ο κλασικος ωραιος της ταξης,που μαζι με πολλα κοριτσια θαυμαστριες ειχε και ενα θαυμαστη, εμενα!
Δεν ειμασταν ποτε πολυ κολλητοι αλλα καναμε που και που παρεα γιατι τα σπιτια μας ηταν πολυ κοντα.Για να μην τα πολυλογω στη 1η λυκειου ενω συζητουσαμε οι δυο μας ,αρχισαμε να εκμυστηρευομαστε τις επιθυμιες μας.Οταν ηρθε η σειρα μου να πω ποια ηταν η μεγαλυτερη επιθυμια μου εκεινη τη στιγμη του ειπα οτι ηθελα πολυ να γινει κατι μεταξυ μας σε σεξουαλικο επιπεδο.

Η αρχικη του αντιδραση ηταν ενα νευρικο γελιο καθως και η πεποιθηση οτι του εκανα πλακα.Οταν καταλαβε οτι σοβαρολογουσα εμεινε για λιγο σκεφτικος.Μου ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι γκει και δεν μπορει να εχει τον παθητικο ρολο.Εγω του απαντησα οτι δεν χρειαζεται να εχει τον παθητικο ρολο και σε καμμια περιπτωση δεν τον θεωρω γκει.Ετσι ακολουθησε η πρωτη μας σεξουαλικη επαφη.Για τον επομενο 1 χρονο συναντιομασταν τακτικα μεσα σε μια εκκλησια(ξερω ξερω αθεοφοβος)και εξερευνουσαμε την σεξουαλικοτητα μας.Δυστυχως καποια στιγμη τα εφτιαξε με κοπελα αλλα ηθελε να συνεχισουμε παραλληλα κατι που η ηθικη μου, λεμε τωρα , δεν μου το επετρεπε.Τελος μετα απο αυτον ακολουθησαν και καποιες αλλες συνευρεσεις με straight men. Μπορω να πω οσο και περιεργο να ακουστει οτι δεν εχω καποια εμπειρια με καποιον συνειδητοποιημενο gay.Τουλαχιστον απο οτι μου εχουν πει οι ιδιοι.

Αυτο που εχω συμπερανει με τις μεχρι τωρα εμπειριες μου ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο να αναπτυχθει σχεση αγαπης μεταξυ ενος πραγματικα straight με gay.Το μονο που ειναι ισως καπως εφικτο ειναι μια σεξουαλικης φυσεως σχεση.Τελος να διευκρινισω και παλι οτι ολα τα παραπανω αποτελουν προσωπικες εμπειριες και αποψεις που δεν πρεπει να εκληφθουν ως κανονας.Περιμενω να ακουσω τις δικες σας εμπειριες και αποψεις πανω στο θεμα αυτο!!!!!!


Νext: "Bullying, αναποφευκτο κομματι της ενηλικίωσης ενος gay?"

8 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Αλλά βρε elementstv, πόσο "πραγματικά str8" είναι ο άλλος, όταν μπαίνει σε αυτό το τρυπάκι. Πρέπει να τα θέλει και λίγο ο ποπός του. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν. Άντε να τον πεις bi. Δεν αποκλείω τον έρωτα μεταξύ στρ8 και γκεϊ. Άνθρωποι είναι και αυτοί. Δεν είχες ως τώρα με συνειδητοποιημένο γκεϊ, χάνεις!!! :):):):):):) για όλα υπάρχει η πρώτη φορά elementako!!!! Καλό απόγευμα!!!

SugarProof είπε...

Σε εκκλησία... Wow! Αυτό θα μπορούσε από μόνο του να ξεκινήσει ολόκληρο μυθιστόρημα. Unique!

Str8...καλύτερα μακριά. Πολύ μπέρδεμα, πολύ ενοχή και χαμένος χρόνος.

Καλό μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Χμ εκκλησία ε;;; αρκετά kinky αδελφέ μου χιχι.
Με ‘ενόχλησε’ πιο πολύ όμως αυτό που γράφεις.. από σχήμα λόγου ίσως, το εξής: «Δυστυχώς κάποια στιγμή τα έφτιαξε με κοπέλα αλλά ήθελε να συνεχίσουμε παράλληλα κάτι που η ηθική μου, λέμε τώρα, , δεν μου το επέτρεπε.» Αυτό το ¨λέμε τώρα¨ σε αδικεί (ενδεχομένως), δεν νομίζω πως το να είσαι ομοφυλόφιλος σε κάνει αυτόματα ανήθικο.
Χρησιμοποιώ την λέξη ενδεχομένως διότι μπορεί κανείς να πιστεύει η να μην πιστεύει σε ηθικούς κανόνες και νόρμες οπότε το να είσαι ανήθικος για το όλο κοινωνικό σύνολο εσένα (εάν δεν πιστεύεις ότι η ατομική ηθική βασίζεται μόνο στις σεξουαλικές προτιμήσεις) να μην σ’αφορά.
Όσο αφορά για τον συμμαθητή σου δεν νομίζεις ότι το να κάνει κάτι σεξουαλικά μαζί σου σε αδικεί σαν άνθρωπο; (αυτό και αν σε αδικεί!) λες πως δεν είναι gay και γιατί πήγε με σένα; βίτσιο;
Είναι σκληρό το ξέρω.. αλλά μήπως σε ήθελε μόνο για να σε ¨΄χρησιμοποιήσε騴 για να εκπληρώσει μια φαντασίωση του σεξουαλικά; Σε αγάπησε ποτέ; Εσύ θέλεις να αγαπηθείς η κυνηγάς εμπειρίες μιας που είσαι only18?
Για μένα καλά έκανες όχι μόνο για την κοπέλα (την δύσμοιρη) αλλά και για σένα!!
Εγώ βιώνω μια τέτοια (περίπου) κατάσταση… είμαστε 2 κοπέλες str8 που έχουμε μια ομοφυλοφιλική- υπέροχη σχέση που βασίζεται στην Αγάπη και στην Φίλια,.
οι δυο λέξεις αυτές έχουν όλη την σημασία τους! Δεν διασύρουμε ότι πιο όμορφο μπορεί να νιώσει ο άνθρωπος, το βιώνουμε με την ένταση και το πάθος που χαρίζει ο έρωτας! Δεν κρυβόμαστε… δεν είχαμε άλλες σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες παρά μόνο μεταξύ μας, δεν πειραματιζόμαστε , δεν μας αρέσουν άλλες γυναίκες και δεν είμαστε στερημένες στο σεξ.
Είναι βάθη και μαγικό … απλά ήρθε και αφεθήκαμε.
Όλοι εξάλλου δεν κρύβουμε μια gay πλευρά μέσα μας;

Ανώνυμος είπε...

Σε εκκλησια ετσι?χμ..πολυ πρωτοτυπο μερος αν και δεν θα ελεγα πως ειναι το καταλληλο για τετοιου ειδους συνερευσεις αλλα τεσπα δεν θα σε κρινω εγω.Παντως καλα εκανες και προχωρησες διοτι δεν νομιζω πως η συμπεριφορα του αγοριου σε τιμα σαν ανθρωπο..ο σεβασμος για τον εαυτο μας ας μεινει τουλαχιστον αλωβητος και ακεραιος.!

Elementstv είπε...

Μαργαριτα: Βασικα η φραση λέμε τωρα ειχε ειρωνικη διαθεση και σε καμμια περιπτωση δεν θεωρω οτι επειδη ειμαι ομοφυλοφιλος δεν εχω ηθικη.Αλλα ουτε και το αντιθετο.Οσο για την αγάπη πιστευω απολυτα σε αυτή αλλα προς το παρον δεν την αναζητω .Δεν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος να προσφερω την αγάπη σε αλλους γιατι ειμαι σε μια διαδικασια αναζητησης του εαυτου μου οπως πιστευω οτι ειναι και ολοι οι ανθρωποι.Αυτο δεν σημαινει οτι κανω σεξ μονο για σεξ.Απλα είμαι ακόμη πολύ ανώριμος για να δωθω πληρως σε μια σχεση που να στηριζεται στον αλληλοσεβασμο και στην αγαπη.Αλλωστε πιστευω οτι ειναι αρκετα νωρις για μενα για να προβληματιζομαι για την ευρεση του αλλου μου μισου.Χαιρομαι για τη σχεση σου με μια αλλη κοπελα γιατι παροτι θεωρεις τον εαυτο σου str8t μπορεσες να διακρινεις κατι σε ενα ατομο ασχετως φυλου και να ενωθεις μαζι του.Μπραβο σου(προς αποφυγην παρεξηγησεων το ιδιο πιστευω για εναν γκει που θα τα εφτιαχνε με μια κοπελα)
Αννούλα μου ,σιγουρα η εκκλησια δεν ειναι το καταλληλο μερος αλλα ηταν κοντα στα σπιτια μας και ειχα αντικλειδι απο τη γιαγια μου που ειχε την εποπτεια της εκκλησιας.Παντως ειμασταν προσεκτικοι και δεν λερωναμε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μικρό σε φωνάζανε.. μαγκαιβερ Elementstv?? Χιχι
(λόγο του κλειδιού που το είχε η γιαγιά κλπ)

όσο για την σχέση μου με την κοπέλα
είμαι αρκετά… open mind…. Xexe

και ναι! Είσαι μικρός για μεγάλους έρωτες χεχε,
κοίτα να περνάς καλά πάντα όμως με την ασφάλεια που πρέπει.
Και αν έρθει ο μεγάλος έρωτας .. μην δειλιάσεις… μην το φοβηθείς
Δεν έχουν ηλικία αυτά…
Μόνο καρδιά!

E...... είπε...

Koita ego eixa mia poly megali sxesi me agori, alles mikroteres k ashmantes k gnk m aresan ta agoria.... Ospou kollhsa me koritsi, mo to opoio exo edo k 1,5 mhna mia teleia sxesi... Pio teleia de ginetai... K mexri thn erxh tou etous nomiza pos eimai str8... apo poly mikri hlikia me endieferan ta agoria k mono!! alla efaga flasia!! Den ksero ti eimai akrivos alla anamfisvhthta mporei h agap na ypsr3ei an o str8 papsei na einai str8!!! Hmoun str8 alla agapisa koritsi!! K den einai oti eixa sexoualikes ormes gia koritsia k etsi prin!! Synepos pisteyo pos OLA EINAI EFIKTA!!!! :D :D

E...... είπε...

Psntos na symplhroso pos se kamia periptosi den 8eoro pia ton eayto m str8 efoson me travh3e erotika mia kopela!! K den exo provlhma ston na to apodexto! 8a symvouleya k ka8e alli sth 8esi m na kanei to idio! Pos ginetai na aytoapokaleisai str8 otan exeis omofylh sxesh? :D