Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

129. Βελούδινη Οργή : Out & Raging

Λοιπόν, στο 3ο κεφάλαιο, ο συγγραφέας μας περιγράφει ως πρεζόνια αποδοχής(validation junkies).
 Περνάμε από δουλειά σε δουλειά, φίλο σε φίλο, γκόμενο σε γκόμενο ψάχνοντας την αποδοχή και την επιβεβαίωση.

Κάποιοι, αναζητούμε την αποδοχή ακόμη και μέσω της κοινωνικής υποκρισίας, κάνοντας σχέσεις με γυναίκες, κοροιδεύοντας τους γύρω μας και τον εαυτό μας.
Το πρόβλημα είναι όμως, πως δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, όση αποδοχή, αναγνώριση και έπαινο κι αν λάβουμε. Πάντοτε ψάχνουμε πεινασμένοι για περισσότερο, για παραπάνω, όσο πετυχημένες και αν είναι οι προσπάθειες μας....


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

128. Πικρές αλήθειες και υψηλή αισθητική...

Ο χειρότερος φόβος μας είναι πως θα μείνουμε γέροι και μόνοι, δυστυχισμένοι, να περνάμε τις μέρες μας, κλεισμένοι σπίτι μας με τις γάτες μας.

Αναφέρει πως παρατηρώντας τις δικές μας σχέσεις αλλά και των άλλων γκέι φίλων μας, διαπιστώνουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία, μπαινοβγαίνει σε "σχέσεις" χωρίς σταθερότητα, καταλήγοντας στο τέλος να απογοητευόμαστε και να επιλέγουμε το ευκαιριακό σεξ .

Αν και η κοινωνία, χρόνο με το χρόνο, δεκαετία με τη δεκαετία, υιοθετεί μια θετικότερη στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία, εμείς οι ίδιοι συμφωνούμε σε ένα πράγμα : είναι πολύ δύσκολο να είσαι gay και πραγματικά ευτυχισμένος σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει τόσα πολλά, ωστόσο κάτι πολύ σημαντικό, λείπει ακόμη από τις ζωές μας.